Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysza121

Sposób na świetny orgazm, jakiego nigdy nie miałaś!

Polecane posty

Witam! Chciałam podzielić się z Wami moim znakomitym sposobem! Nie potrzebujesz faceta żeby zapewnił Ci orgazm... teraz możesz zrobić to sama w całkiem bezpieczny sposób... naprawdę to działa w 100% i będziesz naprawdę zadowolona... Ja robię to już od ponad 5 lat i za każdym razem osiągam najwyższy szczyt uniesienia... Wejdź pod prysznic i puść dość mocny, ciepły strumień wody prosto w twoją cipkę... a dokładniej na łechtaczkę, znajdź ten odpowiedni punkt a już za chwilę oddaj się nieziemskiej rozkoszy... Takiego orgazmu jeszcze nie miałaś i żaden facet nie jest w stanie Ci go zapewnić! :) Czy ktoś zna jeszcze inne sposoby na osiągnięcie orgazmu bez potrzeby zaangażowania faceta...? :)

Gość gratuluję głupoty
i przy okazji informuję ze zaden facet Cie do orgazmu już nie doprowadzi bo nie będzie w stanie zadowolić cie po takich pieszczotach. poszukaj sobie na forum jak dziewczyny które w ten sposób się zadowalały w tej chwili tego żałują

Gość no jeszcze....
dildo optymalnych rozmiarów może konkurować z żywym penisem, ponieważ nigdy nie zwiotczeje, a jeszcze posypane heroiną daje odlot/orgazm kosmiczny. Szkoda tylko, że po jakimś czasie można się uzależnić i później wylądować na śmietniku. lub w ubolni dla bezmyślnych zwierząt.

Gość autorka robi afere
a na ten pomysł z prysznicem to wpada każda kobieta, bo każdy człowiek od urodzenia się myje, każdy codziennie używa do mycia słuchawki prysznicowej i na pewno każdej dziewczynie w okresie dorastania prędzej czy później takie pomysły przychodzą do głowy (bo raczej ciężko na to nie wpaść w trakcie mycia) i je stosuje lub nie w zależności od własnych przekonań i idywidualnej zdolności osiągania orgazmu lub też braku tej zdolności, także sorry ale ameryki nie odkryłaś

Gość gcrdjhmjb
Ja tez tak robilam.Nawet z Ex-mezem,bo nie byl dobry w lozku. Powiem Ci,ze mam nowego partnera i zaden prysznic sie z nim nie rowna.!!! Kocham go i do tego jest wspanialym kochankiem.