Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobaniecozdumiona

w poszukiwaniu butów...

Polecane posty

Gość osobaniecozdumiona

dziś w poszukiwaniu butów odwiedziłam kilka miejsc i powiem wam jestem zdumiona bo butów jak na lekarstwo, a za to kupiłam 2...choinki. Cholerka - pomyślałam sobie. 11 listopada nawet jeszcze nie nadszedł. Niedługo jak rozumiem od września będzie sezon bożonarodzeniowy. No nie - jeszcze Halooween po drodze. No to faktycznie po świeczkach i wieńcach czas na choinki. Ja nie mogę - jednak się trochę zmieszałam. Gdyby święta były za 2 tygodnie. Albo kalendarze - ilość kalendarzy mnie powala. Są już wszędzie. A buty? Może ktoś pomyśli o butach na zimę... :(

Gość osobaniecozdumiona
Albo np kurtki. W SUMIE tylko jedne kurtki nadają się do kupienia. JEDNE KURTKI - oczywiście prawie 300 zeta, a rozmiar? I to jedynie czarny kolor z tej kurtki się do czegoś nadaje bo granatowy. Boże - żeby to jeszcze ciemny granat, ale TAKI granat jakiś świecący. No tragos. Kupiłam se 2 choinki za 4 zł i koniec zakupów. Za miesiąc będą po 10, a teraz są za 4 zł. Już mam je na meblach.

Gość osobaniecozdumiona
A na Sylwestra słuchajcie już macie jakieś plany? O czym tu rozmawiać w tej pracy jak wyjadę? O wielkanocy? O Bożym Ciele? O Wniebowzięciu?

Gość osobaniecozdumiona
Ale powiem wam , że to moje dzisiejsze popołudnie to coś w stylu W POSZUKIWANIU STRACONEGO CZASU Jamesa Joyca. Taka książka jest. To irlandzkie , nie? No i gdzie on to zgubił ten czas ten James Joyce? Urwało mu się kilka latek czy co...

Gość taka jednaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez szukam butow na zime i nie moge znalezc:oplanow na sylwester caly czas nie mam i chyba cos czuje ze bede z chlopakiem siedziec w domu bo nie ma kasy w tym roku na jakas impreze:(

Gość osobaniecozdumiona
A ja będę siedzieć sama w tym roku na Sylwestra i szczerze powiem, że dobrze będzie. I tak nic ciekawego się nie dzieje, nie mam pieniędzy i w ogóle... eee jakoś tak. Pełno lampek sobie zapalę i będę oglądać telewizję. Nie mam planów na Sylwestra żadnych - zdecydowanie. Ogólnie powiem, że wyjechałam i tyle. Za tydzień tak powiem... no jakoś tak :(

Gość osobaniecozdumiona
Powiem szczerze, że nawet nie mam humoru na Sylwestra bo musiałby być w dobrym towarzystwie, w WESOŁYM towarzystwie. A ja nie mam humoru ostatnio i tyle. Robię wieć sobie "swoje" i już. Dziś np. miałam dzwonić w sprawie pracy , ale zadzwonię jutro. Czy oni w ogóle mi odpiszą? Chyba nie :( Też nie czytają e-maili. Nikt nie czyta e-maili... chyba tylko James Joyce. PS. Znalazł ten stracony czas czy nie?

Gość osobaniecozdumiona
Słuchajcie a co w sumie kupujecie na prezent pod choinkę? Ja mam 2 wersje, ale no nie wiem... mam trochę czasu i tak masę długu do oddania. Dziś myślałam, ze może te choinki zostawię, ale później rozmyśliłam się , że nie. Chciałabym taki MEGA prezent kupić, a zarazem prezent za 4 zł. Jak to osiągnąć? Dziś jedna pani pokiwała głową ze zdumieniem jak jej powiedziałam swój pomysł. Co prawda to i tak by się JEJ nie opłacało no ale mnie... machnę prezent na 2 lata jakby za 1 razem i mam spokój. Co wy na to? :(

Gość osobaniecozdumiona
Ale powiem wam, że gdybym tak ruszyła w poszukiwaniu....czegokolwiek innego niż butów to by mi na pewno szybciej poszło. Np w poszukiwaniu majtek i stanika w Polsce powinno iść szybciej niż w poszukiwaniu butów. Albo w poszukiwaniu pościeli. Nawet w poszukiwaniu chleba. Ale butów to się trzeba naszukać... :(

Gość osobaniecozdumiona
Może napisze książke W POSZUKIWANIU PÓL LITRA I PACZKI PAPIEROSÓW...

Gość osobaniecozdumiona
A najlepiej w Polsce idzie poszukiwanie pracy - no ja już 3 miesiąc szukam. Ile szuka się w Polsce pracy? Choć praca w Polsce to jeden wielki stracony czas. Jak go odzyskać? Stracony czas znaczy się? Wiecie może?

Gość Linka ...
Od kiedy to "W poszukiwaniu ... " jest autorstwa Jamesa J.? :O

Gość nie dziwę się że nie możesz
znaleźć pracy skoro jestes chora psychicznie :O Aż się zdziwiłam że masz inne zajęcia niż czytanie plotka. I szok że cię samą z domu wypuszczają...