Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-chce-przytyc

ile przytyje sie po ciazy?? ile wy przytylyscie? boje sie, ze bede gruba...

Polecane posty

Gość nie-chce-przytyc

nie jestem w ciazy, ale chce byc bo chce miec dziecko, ale bardzo boje sie tego, ze bede tlusta ;[[ moje kolezanki przytyly ponad 20 kilo, a jedna az 28! ;[[[ to straszne

Gość hehe he
a tam pierdolisz ja przytyłam 36 i teraz mam rozmiar 30-40 1,8 mca po porodzie

ja przytyl;am w ciazy 9 kg ;| a po urodzeniu wazylam o 5 mniej niz przed ciążą;|

Gość hehe he
sory 18 miesięcy po porodzie

Gość no nie iwem czy jest
sie czym chwalic, ze sie przytylo 36 kg.

Gość papapa
ja przytlam 20kg, ale dzien po porodzie bylo juz 10kg mniej. minelo prawie 10 miesiecy-zostaly mi 3 kg, na brzuszku. nosze rozmiar 36-38

Gość llena25
kg nie sa najistotniejsze. Co z tego, ze po ciazy latwo wrocic do poprzedniej wagi, skoro skora na brzuchu juz nie taka:O

Gość i co teraz zrobic
skora wisi tak???? nie wraca do poprzedniego stanu??

jak dojrzejesz do macierzynstwa i naprawde bedziesz chciala dziecka to zrozumiesz ze wyglad brzucha nie jest najladniejszy :o

Gość no tak bo przyszlej matce
juz nie powinno zalezec na wygladzie...:O najlepeij gdyby sie zapusciła, chodzila w workowatych dresach itp.

dlaczego nie powinno? ale stawiac wyglad brzucha ponad dziecko???

Gość
im mniej wazysz przed ciaza tym bardziej masz mozliwosc przytyc wystarczy odzywiac sie normalnie, dla dwojga, nie za dwoje

Gość nie rozumiesz
dziecko jest wazne, ale nasz wyglad tez, pozniej do konca zycia ma sie wstret do siebie, ja nie bylabym w stanie zaakceptowac swojego wygladu ;[ wstydzilabym sie seksu z mezem i pewnie skonczyloby sie to rozpadem rodziny

wrr nie lubie jak ktos sobei cos dopowiada i mi w usta wklada słowa, nie napisalam ze ma o siebie w ogole juz nie dbac. ja pragne dziecka w przyszlosci i nie zreezygnuje i nie bede lamentowac z powodu brzucha ktory po ciazy wyglada nieco inaczej..

Gość po ciazy to sie nie powinno
tyc tylko tracic na wadze - oczywiscie pod warunkiem, że sie nie bedzie objadac. Dlatego nie powinno sie sobie pozwalac na obżeranie sie w ciazy bo jak widac dookola wiele kobiet nie poworiclo po ciazy do swojej wagi a nawet ciagle tyje.

to zacznijcie cwiczyc, jak bedziecie miec uelastyczniona skore, wyrobione miesnie to ciaza straszna nie bedzie. do tego w ciazy trzeba dbac o skore i po ciazy tez zadbac o cwiczenia. moja mama ma ponad 40 lat, a brzucha by jej nie jedna 20dziestka zazdroscila no i rodzila dzieci.. a po ciazy zero sladu.... tyle ze ona trenowala cale zycie zawodowo..

a no i nie czekajcie z ciaza do 30dziestki bo wtedy skora juz gorzej sie "wciaga"

Gość sing sing
jak dbasz o skórę brzucha,gdy jestes w ciąży,to wróci do poprzedniego stanu,z początku tylko trochę wisi mam prawie płaski brzuch,dwoje dzieci i 42 lata

Gość domini872
no ja urodzilam 2tygodnie temu (cesarka) troche rozstepow i lekki flak wystajacy ale kiedy tylko blizna sie zagoi zaczynam trenowac i mysle ze wszystko wroci do normy.. najwazniejsze jest zdrowie dziecka brzuch to brzuch