Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukiereczek001

dylemat ??

Polecane posty

Gość cukiereczek001

Hej:) Mam mały problem.Mam 16 i lat i problemy z cerą jak co 3 nastolatka.Czasami jakieś krostki częściej zaskórniki, ale najważniejsze a zarazem najgorsze jest to ze mam przebarwienie i dwie maluteńkie dziurki (blizny). Nie wiem co mam zrobić... nie bardzo mam sie kogo poradzić, :( myślałam nad mikro dermabrazją ?? lub jakimś kwasem u kosmetyczki ?? chciałabym aby jeden zabieg mikro dermabrazji mi pomógł na te dziurki (one są bardzo małe, ale pod fluidem widoczne..) ponieważ zabieg jest dość kosztowny. proszę o rady.Na pewno nie tylko ja mam ten dylemat.jeśli możesz - wypowiedz się. Z góry dziękuję i zapraszam do rozmowy :)

Gość zmartwię cię
jeden zabieg u kosmetyczki to za mało, nei zlikwiduje tych dziurek, jeśli są to tzw blizny zanikowe po trądziku to chyba nic ich nie zlikwiduje sama mam pełno takich dziurek ale są widoczne jedynie podczas mimiki, na brodzie, gdy mówię lub się uśmiecham

Gość cukiereczek001
dermatolog powiedzial ze przy moich jeden zabieg pomoze wiec nie wiem sama

Gość propozycja....
nie do odrzucenia: spermę nakładać na twarz niczem krem, OTo cyt. z ostatnich doniesień: Sperma pomaga likwidować zmarszczki Sperma | kosmetyki | badania Jest skuteczniejsza niż plastry ogórka i awokado. Dążenie do wiecznej młodości spowodowało, że w zabiegach kosmetycznych używa się już wszystkiego. Nowością jest regeneracja skóry twarzy przez spermę - donosi portal ninemsn.com.au. Norweska firma wyprodukowała syntetyczną spermę po tym jak odkryła, że jest ona doskonałym przeciwutleniaczem i pomaga likwidować zmarszczki. Teraz sztuczna sperma wykorzystywana jest do produkcji kremów. Studia kosmetyczne w Nowym Jorku proponują teraz klientkom zabiegi, podczas których sperma dzięki użyciu ultradźwięków i światła podczerwonego jest szybko wchłaniana przez skórę.