Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mak99

chcę zerwać zaręczyny...

Polecane posty

Gość mak99

zdałam sobie sprawę, że nie wiem, dlaczego z nim właściwie jestem? Pochodzi z patologicznej rodziny, siostra rozwiedziona, brat w więzieniu, młodsze rodzeństwo idzie w ślady... On jest niby porządny i pracowity. Nie, żeby był to jedyny powód, ale wiem, że nigdy nie będę mogła liczyć na ich sympatię (gdy spotykamy się np w czasie świąt, rozmawiają tylko z nim, mnie nawet nie widzą, jak coś powiem, nie zwracaja na to uwagi). Ponadto, gdy jego krewny na mnie naskoczył, on nic nie powiedział.... nic.... ok, mogę się sama bronić, ale było mi przykro, zastanawiam się nad zerwaniem zaręczyn i zakończeniem tego całego cyrku.

Gość dziewczyne widac tez ma
patologiczna - to kretynka ktora nie wie czemu z nim jest, bo nie pisze nic o milosci

Gość zyczliwa naprawde
tak to jest jak dzieci podejmuja nieodpowiedzalne ecyzje.... bo jak widze, nie mialo miejsca zadne wydarzenie, o ktorym nie wiedzialas w dniu zareczyn..?! Przeciez godzac sie na bycie jego zona wiedzialas o jego patologicznej rodzinie, braciszku w kryminale a teraz NAGLE jak juz czar pierscionka na palcu opadl, kiedy okazalo sie ze to powazna decyzja, to niczym gowniara(gora daje ci 22lata) wycofujesz sie zamiast mu pomoc. KONGRATULEJSZYN

Gość twój narzeczony
ty suko

Jest jeden sposób... Wyjedźcie gdzieś razem jeśli to możiwe albo zamieszkajcie razem na jakiś czas bez rodzin, bez tego wszystkiego co siada ci na wyobraźnię i brak poczucia bezpieczeństwa wted się przekonasz jak jest Twoja prawdziwa skala wartościowania człowieka, któremu przyrzekłaś powazny związek w przyszłości

Gość najłatwiej krytykować
nie przejmuj sie głupimi uwagami tutaj ... ja Ciebie rozumiem czasem do pewnych sytuacji trzeba dorosnac lecz zanim podejmiesz decyzje spróbuj z nim na spokojnie pogadac powiedz o wszystkim co Cie boli zapytaj wprost o wszystko nic nie tracisz a mozesz tylko zyskac .... trzymam kciuki :)

Gość sharowany fizol psyholog
ale czy jesteś już z nim w ciąży ?