Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka3333

pomozcie grypa musze byc zdrowa do jutra

Polecane posty

musze jutro isc do szkoły a wczoraj złapało mnie cos podejrzewam ze grypoa wszytsko mnie boli szczegolnie głowa tak dziwnie jakbym miala zemdlec mam katar zatkany nos jakos mi goroco ciagle i kaszel czasami musze jutro isc do szkoły co robic kochani biore rutinoscorbin fervex do picia theraflu i gripex

Gość a ja zaczne tak
lecz sie na glowe, przy okazji pomocy to ty u lakarza poszukaj

Gość fsdfsdaf
skąd wiesz że to grypa jak nie byłaś u lekarza?:o w telewizji powiedzieli to od razu musisz to mieć?:D pżzk 🖐️

Gość ale kretyństwo na tej kafeteri
Istnieje jeszcze coś takiego jak zwykła grypa czy przeziębienie. A ty autorko najlepiej weź polopirynę i walnij się do wyra.

pod kołdrę, czosnek, herbata z miodem i wygrzewać się. Do tego cytroneta z jednej cytryny. I nie mieszaj fervexu, theraflu i gripexu, mają takie same czynniki aktywne i możesz wywołać sensacje żołądkowe.

Gość jak katar to raczej
przeziebienie a nie grypa, przy grypie jest b wys goraczka, masz goraczke 39 stopni? ale nawet przeziebienia nie wyleczysz do jutra, daj se spokoj i wylecz porzadnie bo przypaleta sie jeszcze powiklanie, korzystaj gdy nie muisz wcale isc do szkoly, jak sie zacznie praca to dopiero zobaczysz co to znaczy ze trzeba isc :O

Na noc szklanka goracego mleka ze zmiazdzonym czosnkiem i miodzikiem, cieple skarpety a na cieknacy nos czasem pomaga inhalacja z wrzacej wody i soli - mieszasz to w miseczce, na glowe recznik i wdychasz, wdychasz caly czas przez nos. Zdrowia rycze