Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gina lady

LEPSZY MODEL

Polecane posty

Gość gina lady

znalismy sie tylko 2miesiace ale oboje mielismy nadzieje, ze cos sie z tego urodzi. Nagle na gg napisał, że poznał inna a ze mna chce sie przyjaźnic. Olalam go ale jak teraz ufac innym???

normalnie - nie kazdy facet jest taki sam. Zreszta nie byliscie razem, wiec ani Cie nie zdradził ani nie oszukał - poznał inną, powiedział Ci o tym. Ciesz sie ze teraz a nie po 2 latach bycia razem.

Gość antonine
ja tak samo zrobiłem jakis czas tem, fakt faktem nie zerwałem przez net a podczas rozmowy... zycie...

Gość gina lady
rozumiem to , ale jak to sie mowi nadzieja matka głupich.

Hmm no to mamy podobne historie.. ja też byłam z facetem 2 miesiące i zaczęłam się już mocno angażować .. i nagle powiedział chce być sam muszę sobie to poukładać bardzo Cię lubię bla bla bla... tyle że miesiąc przed naszym poznaniem zerwał z dziewczyną z którą był prawie 2 lata..ale to go nie uprawiedliwia ... nie wiem czy to mądre z mojej strony ale nie zerwaliśmy kontaktu jak na razie ..dzwonimy czasem do siebie.. gdzieś tam wierze że się zejdziemy ale zaczęłam już otwierać szerzej oczy na nowe znajomości..