Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz- lat 26

Jak zaciągnąć przyjaciólke do łóżka....

Polecane posty

Gość Łukasz- lat 26

Witam wszystkie Dziewczyny i chłopaków. Chciałabym coś opowiedzieć i o coś prosić. Mam 26 lat i mam dziewczynę (22 lata) a ta dziewczyna ma przyjaciółkę Anię (tez ma 22 lat), jest ona bardzo ładna. Znam tą przyjaciółkę bardzo dobrze od kilku lat. Obecnie ona jest bez chłopaka od ok 1.5 roku. Ta przyjaciółka ostatnio tak inaczej zachowuje się względem mnie. Ta przyjaciółka ostatnio przechodzi ciężkie dni, często ma "doły". No i kilka razy zdażyło się że jak ona była podpita to rozpłakała sie przy mie opowiadając swe problemy, opowiadała mi to wtulając się mocno w me ramiona i płacząc. Nie wiedziałem co zrobić i też ją objołem rekami. Ona ostatnio często tak ma. Czy ona czuje coś do mie więcej? Hmm...możliwe że jej brakuje takich objęć męskich. Nieraz to ona sciska mnie bardzo mocno rękami i całuje mnie w policzki, mówi do mnie że jestem wspaniałym chłopakiem. Co mam myśleć o tym wszystkim...? I najważniejsze pytanie... Jak delikatnie doprowadzić do tego zebym mógł się z nią całować np z jezyczkiem i może zaciągnąć do łóżka...jak to zrobić :) pozdrawiam

Gość ja powiem tak ...
no jak chcesz rozwalić swój związek to życzę powodzenia ...i co będziesz mógł później tak bez oporu iść ze swoją dziewczyną później do łózka mając na sumieniu zdradę z jej najbliższą przyjaciółką ? kawał gnojka z Ciebie

Gość mysle ze najlepiej
zaciagnac ja za wlosy!debil!

Gość Kamilek 22
Hmm.... jest to jego wybór...jak chce tego to mozna cos doradzić..ale ja nie wiem jak

Gość paaatyk
jesteś totalnym sku**ielem, jestem bardzo ciekawa co byś zrobił gdyby twoja dziewczyna zdradziła ciebie z twoim najlepszym kumplem. co za ludzie na tym świecie są .;/

Gość jak Cię całuje w policzki
i obejmuje, to spróbuj np. delikatnie odgarnąć jej włosy. No a potem pocałować. To jest moment krytyczny. Jak go przejdziesz pozytywnie to dalej już prosta droga do jej piczy :) A w razie gdyby nie chciała, to możesz ściemniać że Cię poniosło i że przepraszasz itd. ;)

Boże dziewczyna widocznie ma problemy a ten skurwysyn tylko myśli o tym jak ją zaciągnąć do łóżka!!!!!!!!Co za ciota pierdolona!!!!!

Gość nie sypiam z komiczne2
co sie bedziesz stresowal powiedz jej ze chcesz sie bzykac i tyle i sie nie przejmuj pierniczeniem glupot przez tutejszych moralistow jest tylko jendo ryzyko - testuja cie obydwie (mlode glupie siksy tak czesto robia); ryzykujesz zatem ze jestes wypuszcaany i przyjaciolki nie zaliczysz a twoja panna sie obrazi i Cie rzuci - w efekcie nie pobzykasz sobie ani na tej piczce ani na tej reasumujac albo siedzisz na dupie, pilnujesz tego co masz albo nie tracisz czasu i mowisz jej co i jak - i albo dojezdzasz obie (przynajmniej przez jakis czas) albo bedziesz musial potrzepac sie reka przez jakis czas

Gość stary wyperdalacz
jeszcze sie taka nie urodzila co by nie dala po dobrej wódzie, takze do dziela

Gość casanowa__26
Ktoś napisał" jak Cię całuje w policzki i obejmuje, to spróbuj np. delikatnie odgarnąć jej włosy. No a potem pocałować. To jest moment krytyczny. Jak go przejdziesz pozytywnie to dalej już prosta droga do jej piczy A w razie gdyby nie chciała, to możesz ściemniać że Cię poniosło i że przepraszasz itd. " To jest niezły sposób.... A tak na marginesie to może ona chce go zaciągnąć na coś wiecej...?? Ja wiem że dziewczyny czasami bywają bardzo podstępne... Pozdrawiam