Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość asddasdasasdasd
zewnętrzne nie jest możłiwe na tym etapie. Po prostu.

Gość asdasdasdassad
LEKARZ CI WSZYSTKO WYJASNI... a jeżeli to śćiema to po co Ci to wiedzieć?

Gość asdasdasdasd
LEKARz CI WSZYSTKO WYJASNI!!!! Czytać nie umiesz?

Gość asdasdsadasdas
a jak napiszę że tak to co? Będziesz pisać na innych forach, zę Cię boli bo tak ma być> A jak napiszę, zę nie to będziesz pisać, zę się boisz bo cie brzuch boli. Jak napiszę kiedy robi się usg zewn, to będziesz sciemniać. Idź do lekarza...Jeżeli jesteś w ciąży dowiesz się. Jeżeli nie jesteś - nie pójdziesz... MOim zdaniem cały czas perfidnie kłamiesz. TO jakaś psychoza albo obsesja. No ale jak lubisz... W każdym razie poinoformowałam w Złotowie kogos..ma Cię sprawdzić. Jeżeli jesteś w ciąży nic Ci nie grozi.

asdasdsadasdas.O co tobie chodzi.Jak byłaś to jest takie trudne odpowiedzieć?I nikt mnie nie będzie śledził bo sobie na to nie pozwolę.A jeśli tak to i ja to zrobię ale gorzej dla tamtej osoby będzie.

A jeśli nie to będą groźby,szantaże,lub zabicie.Dlatego powiedziałam jeśli tak dojdzie do tego to będzie dla tej osoby źle.Chyba że tamta osoba lubi mieć kłopoty.

Gość asdasdasdaasd
nie fantazjuj. Po prostu poprosiłam kogoś z opieki społecznej, zeby sprawdzić Twoją sytuację... i tyle. Zadnych grózb, szantaży, pobić itd. Wszystko legalnie, urzędowo.

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyz
dziewczyno lecz się ty komusz grozisz zabiciem o ile dobrze przeczytałam twój kretyński post. NIE JESTEŚ W CIĄŻY I NIGDY NIE BYŁAŚ!!!!!!! Niech to do Ciebie dotrze. Dopisz się do topiku staraczek i się staraj jeśli masz z kim. A ty zdajesz sprawę co to macierzyństwo???? Jesteś na to gotowa??? Moim zdaniem n ie więc się zastanów!!! Nie sztuką jest urodzić dziecko, ale sztuką jest je odpowiedni wychować, i zapewnić mu warunki do godnego życia. ZASTANÓW SIĘ KOBIETO!!!

Gość asdasdsadsasda
nie wiem czy jest Ci potrzebna czy nie, ale mogę się założyć, że mają Cię w swoich papierach z innych względów. Jak już wspominałam, jeżeli wszystko jest w porządku - jesteś w ciązy, nie masz zaburzeń psychicznych czy obsesji - nic Ci nie będzie. Nie ma się czego bać w takim przypadku. Jeżeli masz problem - to przynajmniej urząd będzie wiedział co z Tobą zrobić i w jaki sposób postępować z Twoimi opiekunami prawnymi. A przede wszystkim dowiemy się prawdy. Wydziały Zdrowia/Opieki społecznej/wydziały socjalne (bo róznie się je nazywa w całej Polsce) są właśnie m.in do takich celów.

Gość asdasdasdasdas
A jak zrozumieć to co napisałaś? Oto cytat: jak byłaś to jest takie trudne odpowiedzieć?I nikt mnie nie będzie śledził bo sobie na to nie pozwolę.A jeśli tak to i ja to zrobię ale gorzej dla tamtej osoby będzie. http://www.suwaczki.com/ostatnikrok/r484qh4s 33gqwo70.html 17:16 [zgłoś do usunięcia] CAŁA PRAWDA O MNIE A jeśli nie to będą groźby,szantaże,lub zabicie.Dlatego powiedziałam jeśli tak dojdzie do tego to będzie dla tej osoby źle.Chyba że tamta osoba lubi mieć kłopoty moim zdaniem to są grożby. Mało tego teoretycznie jak ktoś się przyczepi to spokojnie można taką zgłosić...

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyz
twój post do adsas czy jak jej tam zabrzmiał jak groźba. Nie bawię się w żadne groźby dla mnie jest to śmieszne i upokarzajace, a ja zadałam Ci pytanie pustaku. Czy Ty do cholery masz jakieś pojęcie o macierzyństwie ?? Byłabyś w stanie opiekować się takim maleństwem?? Najpierw zajmij się sobą bo tobie jest potrzeba opieka. Wylecz się ze swojej obsesji a dopiero później zacznij się starć

Gość asdasdassad
xyz spokojnie. Kłótnią i wyzwiskami nic nie zdziałasz. Kim jestem? Jestem kobietą, pracuję dla ludzi i tak się składa, ze jestem w ciąży. Prześledziłam topiki, o których tu pisano. Fakt czasami też się unosiłam i "krzyczałam" na Jolę/Ewelinę/YouareMy Druga/Cała prawda i jakkolwiek inaczej się nazywała autorka topiku. Widziałam zdjęcia i wiem, co one oznaczają. Wiem też z doświadczenia zawodowego co się dzieje z ludźmi, którzy mają obsesję i jak to się może skończyć. Wiem też w jaki sposób rodziny zajmują się swoimi 'innymi dziećmi' - tu mamy przykład - komputer = spokój = cały świat. Postanowiłam zareagować i reakcja będzie. być może będzie to oznaczało problemy dla całej rodziny. Nie wiem, czasami system działa nie tak. Wiem jednak, że mimo wszystko nie chodzi tu tylko o urojoną ciążę. Problem jest dużo głebszy Zatem jeżeli dziewczyna faktycznie jest w ciąży - będzie i tak potrzebowała opieki. Jeżeli nie jest - po pierwsze będzie to sprawdzone, a po drugie być może gdzieś tkwi błąd - brak opieki, brak leczenia? nie wiem. Wszystko się okaże.

Gość asdasdasdas
i ta się składa jeszcze, że nawet jeśli ten topik nagle opustoszeje i powstaną kolejne naszej autorki (ew. inne fora bo tam też czasami bywam i zauważyłam np wizaz...) to i tak to złapiemy i tak to nic nie da.

xyzxyzxyzxyzxyzxyz.Nie mam nicku asdsadsadsa.I nie przezywaj tak bo nim nie jestem.Pewnie że umiem.A ty umiesz?Że tak na osobę obczerniasz?I nie mam obsesji i nie jest mi potrzebna opieka.Nierób ze mnie wariatki bo nią nie jestem.

Gość asdasdasdasa
Cała prawda spokojnie.Jeżeli nic nie jest - to naprawdę nic Ci się nie stanie. SPOKOJNIE. A jeżeli tak zacięcie się bronisz to może jednak mam rację? Obsesja ciążowa? Naprawdę jeżeli to wszystko co piszesz jest prawdą to nie masz się czego bać i obawiać. Nic się nie stanie... Tyle. Czas pokaże.

Gość Angekl from hell
Gratulacje

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyz
asdasdasdas masz rację agresja zawsze budzi agresję, mam nadzieję że ta dziewczyna nie jest w ciąży, a jeśli jest to ktoś się nią zajmuję. Może jej rodzina uważa że dostęp do neta załatwia sprawę, mają z nią spokój szkoda mi jej ale jednocześnie wkurza mnie to jakie bzdury wypisuje, na kolejnych prze siebie założonych topicach. Też widziałam jej fotki, a poza tym czytając jej wypowiedzi wnioski nasuwają się same, masz rację że watro sprawdzić , jaką sytuację ma ta dziewczyna.