Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość camor rra
jest tysiac powodów..boję sie ze dziecko urodze chore ze co sie stanie jak bede w ciazy no nie wiem tysiac roznych powodów..bałabym sie nawet tego ze brzuch mi rosnie..wiec widzisz..podsumowując tragedia..Nie byłam w ciazy, nie poroniłam po prostu mam lęk pzred ciaza ktory sama nie wiem czemu i skąd się wział..

czesc dzis sie nie bede meldowac bo leze w luzku i nie mam dostepu do kompa leze i sie kuruje :) papa pozdrawiam

sywia ja jestem w 25 tygodniu:) jak przechodzisz ciąże? Ja na poczatku mialam mdlosci, brak apetytu i bole jajnikow ale po 3 miesiacu przeszlo.. teraz za to sie zaczynaja kopniaki i bole plecow.. :) :) A jak bedzie chlopak jednak to jakie imie dasz? :)

poprzednią ciążę przechodziłam wręcz idealnie, a ta od początku dała mi w kośc:( Jeśli będzie synek, będzie miał imię po tatusiu-Maciuś:) a jeśli dziewczynka-Nadia:)

Gość Mała zdenerwowana
Witajcie!:) i ja tez będę mamusią

gratuluję wam wszystkim :) jestem już mamą a ponieważ mam małego szatanka ;) to marzy mi sie powrót do ciąży, przynajmniej mogłam dużo spać ;) dbajcie o siebie :)

Gość Mała zdenerwowana

Gość Mała zdenerwowana
hehe coś niewychodzi mi ten suwaczek:)