Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyz
w mordę jeża z nią nie ma co dyskutować. Kobieto nie napisałam, że ty budzisz agresję, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, a dziecko chcesz mieć i je wychowywać dobre he he he he. nie tylko dzieci potrzebują opieki ale osoby które są chore zarówno fizycznie jak i psychicznie nic nie rozumiesz

Gość ASDASDSAD
jeżeli kłamiesz - to każde kłamstwo pociąga za sobą konsekwencje. i Tu też tak po prostu będzie jeżeli kłamałaś. Proste jak drut. a jeżeli nie - to naprawdę nic się nie stanie i nie będzie działo.

Gość asdasdasdasd
Chyba że sama się przyznasz do kłamstwa, to nic nie trzeba będzie sprawdzać ani reagować.

Gość hgfdhgffjfgjgf
jak jestes w cionży, to można Cie bzykac bezkarnie, wpadnij do mnie :-)

ASDASDSAD.Sama piszesz że nic się nie stanie.A jak nie to pewnie coś się stanie się będzie mnie gnębiło psychocznie.Weź już przestań ciągle skakać na jedną osobę bo to już się robi niesmaczne i niemiło.

Gość asdasdsa
nie będziesz gnębiona psychicznie tylko po pierwsze jeżeli trzeba będzie - będziesz miała terapię. A reakcja przede wszystkim dotyczyć będzie Twojej rodziny - opiekunów prawnych i sposobu w jaki sprawują nad Tobą opiekę..

Gość ja nie rozumiem tylko
dlaczego tu na nią naskakujecie. sama tu różne rzeczy pisze raz prawdziwe a innym razem nie bo mi się nudzi i lubię sobie historie powymyślać. Moje koleżanki robią tak samo. Jak im się nudzi wymyślają jakieś pierdoły i piszą. W czym wam przeszkadza Ewelcia i jej ciąża?

Gość asdasdasdas
nic nie szkodzi. Uprzedź mamę

Gość do asdas
Na serio nie masz lepszych zajęć?

Gość uważam że na takie rzeczy
trzeba reagować. dziś jest tylko kłamstwo o ciąży a jutro może pójdzie do jakiegoś szpitala i porwie dziecko.

uważam że na takie rzeczy.Co ty niepowiesz.Za kogo ty mnie masz.Myślisz że ja bym porwała dziecko teraz głupio wymyśliła.Pomyśl pierw zanim coś napiszesz.Nieporywam dzieci.I skończ już to.Teraz co napisałaś to było głupie i niemądre.

Gość psychopatka jestes i tyle

nie mam nicku na czarno napisz ty za mnie skoro na czarno masz z 30 różnych nicków stuknieta babo

Ty jesteś psychopatka.Jak śmiesz tak mówić.Tak akurat może z 100 nicków zaraz napiszesz.Sama jesteś stuknięta baba.Niepiszesz na czarno bo się boisz łatwo jest pisać anonimowo.Jakbyś się niebała byś napisała na czarno.No tak jeszcze ja za ciebie będę pisać.Nie bądź śmieszna.Nieumiesz pisać niemasz palców.

Gość jghjghj
Nieumiesz pisać niemasz palców - :D ty nie masz mozgu a jednak jakies tam wyrazy sklejasz :D

"Nieumiesz pisać niemasz palców" a to świadczy o twojej niepoczytalności i braku logicznego myslenia ;)

Gość sadasdasdas
Przestańcie się wyzywać. nie o to tu chodzi.

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyz
dajcie spokój dziewczyny z tą kobietą nie ma co dyskutować. Potrzebuję pomocy specjalisty i opieka społeczna też powinna do niej zajrzeć. Najlepiej jak nikt nie będzie reagował na to co ona wypisuje!! spadam stąd, mam nadzieję, że ta dziewczyna znajdzie jakąś pomoc psychologiczną, i ktoś sie nią zajmie

Gość każdy ma mózg
ale nie każdy robi z niego użytek;)

psychopatka jestes i tyle nie mam nicku na czarno napisz ty za mnie skoro na czarno masz z 30 różnych nicków stuknieta babo A kto to napisał.Że mam za ciebie napisać.Napisałaś napisz ty za mnie.Ja to napisałam czy ty.I nie mów że ja.Nie umiesz się przyznać dlatego zganiasz na mnie żeby być bez winy.

Gość jolu zawiodłem się na tobie

Gość niedlugo do twoich
drzwi dziewczynko policja zapuka i skoncza sie zarty