Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka naszła mnie myśl

Najgorsze co może spotkać człowieka

Polecane posty

Co to jest wg. was? W życiu już trochę przeżyłam, i myślę, że najgorsza jest całkowita samotność. Życie bez nikogo bliskiego :O A wy co typujecie?

Gość śmiertelna choroba
własna lub kogoś najbliższego

Gość najgorsza zdecydowanie jest
wizja ze ktos zabije albo nawet stanie sie to faktycznie przerazajace maksymalnie

Gość cesarzooowa
pisałam o tym na moim topiku chyba mniej boję się smierci niż publicznych wystąpień :) najgorsze co mnie spotyka

Gość cel to połowa sukcesu
śmierć bliskich, nieważne z jakich przyczyn 🖐️

odpowiedziarz dziękuję i wezmę sobie do serca ;) Co do śmiertelnej choroby, to właśnie wolałabym taką śmierć, ponieważ wiedziałabym ile mam czasu na załatwienie swoich niedokończonych spraw Śmierć bliskich... hmmm, raczej to uważam za normalną kolejność rzeczy, która każdego spotka.... Coś naturalnego niż najgorszego....

zaraz przed samotnością za najgorsze uważam okrutne tortury przez, które byłoby się niepełnosprawnym do końca życia :O

Gość smierc bliskich
no nie wiem czy naturalna koleja rzeczy jest pochowanie dziecka a to sie chyba zalicza pod smierc bliskich :O

Myślę, że pochowanie własnego dziecka jest o wiele gorsze niż śmierć innych bliskich, więc powinno się to pisać oddzielnie.

Gość smierc bliskich
ok po prostu troche mna ruszylo, jak napisalas, ze smierc bliskich to naturalna kolej rzeczy u mnie ta kolej rzeczy zostala odwrocona, mama pochowala syna, a ja duzo mlodszego brata :( najgorszemu wrogowi nie zycze

Przepraszam jeżeli poczułaś się urażona:( Miałam podobną sytuację. Zmarła moja młodsza siostra :( Właśnie dlatego uważam, że śmierć dziecka jest gorsza niż innych bliskich. Zauważyłam to po matce, która o wiele bardziej przeżyła jej śmierć niż własnego ojca, matki czy męża(mojego ojca). Sama nawet powiedziała, że chowanie własnego dziecka jest najgorsze. Dzieci powinny chować swoich rodziców, a nie odwrotnie.

Gość smierc bliskich
w porzadku ja tez widze co sie dzieje z mama zreszta z ai wszystkimi u mnie to ciagle swieza sprawa :(

Gość smierc bliskich
z nami wszystkimi mialo byc

Gość drgtyeryery
życie jako roślinka

U mnie to już odległe czasy. Zmarła 10 lat temu, a poza tym ja jestem już raczej oswojona ze śmiercią :O Myślę, że w Twoim przypadku, pomoże Ci czas i czyjeś wsparcie. Jeżeli jesteś wierząca, to również powinno być łatwiej.

Gość smutne dni
choroba dziecka