Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tucznik i pasztet

ale ona jest piękna

Polecane posty

Gość niestety nie wyglądasz...
pogódź się z tym, ogarnij się !!!!

Gość tucznik i pasztet
no może nie jestem aż takim pasztetem ale nie mam aż takich dużych ładnych oczu i wydatnych kości policzkowych, Boże ześlij mi takie oczy 😭

Gość Ruda zadzerwiała
Nie rozumiem Twojego toku myslenia... Ja jestem atrakcyjna.. Inni boją lub nawet nie umieją się do tego przyznać... Bo uważają,że to egoizm... Ale TRZEBA znać swoją wartość, kochana... Musisz zdystansować sie do tego co widzisz w kolorywych czasopismach... po pierwsze onę są sztuczne i nienaturalne... np. http://republika.pl/blog_si_962399/3954669/tr/evalongoriabezmakijazunzj1.jpg Wyluzuj... zacznij zdrowo myśłeć... Np. kup sobie jutro kwiatki z kwiaciarni... Nie po to by inni ludzie pomyśleli, że to od wielbiciela... kup je dla siebie... znaj swoją wartość!!! A nie,że stracisz dla faceta głwoę, bo Ci kwiaty kupi... Kwiaty to tylko kwiaty!!! Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu....

Gość Rudaaaaaaa
Darmatyzujesz słońce!!! To pomyśł,że są ludzie na prawdę pokrzywdzeni przez los.. a Ty dziękuj Bogu i ciesz się życiem... że widzisz, chodzisz... mówisz.. :) http://www.niedziela.pl/gifs/n200916_025.jpg

Gość tucznik i pasztet
:-( Czasami żal mi samej siebie, wiem, ze niektórzy mają gorzej i ze to glupie z mojej strony, ale wszyscy wokół cieszą się i sa ładni, a ja co? a ja nie :-(

Gość xxyyyxxxzzz
ale różnica bez tego makijażu! tez bardzo podobała mi się ta aktorka, jestem w szoku! przecież na tym drugim też ma makeup, tylko nieprofesjonalny. ale numer... rzeczywiście gwiazdy nie są aż takie ładne, jak się wydają. to przecież też ludzie. aż mi się humor poprawił... :D:D

Gość tucznik i pasztet
na 2 tez wygląda ładnie, tylko ma kilka pryszczy, zreszta każdy ma gorszy dzień, a ja zawsze wyglądam jakbym miala zly dzień

Gość Rudaaaaaaa
Szkoda,że nie mogę Cię kopnąć w dupę... Sorry :-) wybuchłam... Zdystansuj... proszeeeeee.....

Gość kkatasia
ja jestem od niej ladniejsza ;0 na ulicy zaczepiaja mnie faceci i spece od modelingu ale to nie dla mnie bo stawiam na intelekt :) moja droga to co wazne jest w głowie to pielęgnuj :) uroda przeminie ...

Gość tucznik i pasztet
a mnie nikt nie zaczepia :-( Urada moze i przeminie ale zostaną zdjecia, wspomnienia. Ja nie bede miala czego wspominać i nie lubie zdjęć bo wychodzę jeszcze gorzej niz w rzeczywistości.

Gość Rudaaaaaaa
Dramatyzujesz... wstaw swoje zdjęcie...

Gość tucznik i pasztet
moze kiedyś wstawie, wszyscy mnie zjadą od dołu do gry ale przynajmniej dowiem sie prawdy, bo wszyscy z mojego otoczenia sie litują nade mną i mowią ze jestem ladna a ja przeciez widze ze tak nie jest

Gość kkatasia
a może zamiast siedziec i plakac nad swoim losem wykupisz karnet na siłownie ? zrobisz nową fryzure zaczniesz dbac o sibie ? ja np mam sliczną twarz i oczy i usta itp ale myslisz ze gdybym nie dbala o siebie to ktokolwiek by to dostrzegł nie !!! jjesli chcesz przukuć uwage to samo sie nie zrobi !!!

Gość tucznik i pasztet
nie potrzebny mi karnet na silownie bo nie jestem gruba, waze 47 kg przy 160cm... no i jestem niska :-( ehh..

Gość pasztet i tucznik
i dbam o siebie bardzo, ale to nic nie pomaga i nei zrobi ze mnie takiej laski jak ze zdjęcia :-(

Gość kkatasia
więc może powiedz co konkretnie ci przeszkadza w Twoim wyglądzie, powierzchowności i ile Ty masz lat ? ?

Gość Ruda zadzerwiała
Ja mam 160 i waże 55 kg! I mam to gdzieś... dbam o siebie... i myśłe pozytywnie... I pomimo tego,że dobrze wyglądam i dobrze się czuje... Jestem świadoma tego, że jest ze mną o czym rozmawiać i to jest ważne!!!! Jak ktoś wcześniej napisał "Uroda przeminie..."

Gość tucznik i pasztet
nie powiem ile mam lat bo zaczniecie mnie oceniać po wieku, jestem zupełnie inna jesli chodzi o moje rówieśniczki. A pozatym mam jakąś dziwną tą twarz.. niby moze być, ale mam worki pod oczami, brzydką cere i wąskie usta i za male oczy... :-( pisze jak gimgówno ale nic teraz na to nie poradze, jestem zalamana. Dopadaja mnie takie depresje co jakis czas

Gość kkatasia
więc óze zamiast od wyglądu powinnaś zacząc od psychoterapi ... jestem przyszłym sychologiem a to mg byc objawy przewlekłej depresji :/ wiesz worki pod oczami cera to tez elemen owego dbania o siebie ! idz do dermatologa prowadz aktywny tryb zycia ! nie dośc ze poznasz nowych ludzi to zmienisz moze nastawienie i wygląd się poprawi . ale lepiej nie robić nic i sie dołować czy tak ? zawsze lepiej zrobić cokolwiek niz nic moja droga :)

Gość Ruda zadzerwiała
Palisz? Pijesz dużo wody niegaz.? Używasz kremów? Byłaś kiedyś u kosmetyczki albo dermatologa, w celu dobrania odpowiednich kosmetyków?

Gość hkibhp
nie jest brzydka, ale jakos mi sie nie podba, nie wiem czemu ...

Gość tucznik i pasztet
nie pale, pije herbate non stop. Ludzie kremy nic mi nie pomagają, mam te worki odkąd pamiętam, nie mam poprostu tłuszczu pod oczami i cienka skóra prześwituje, są też w tym miejscu takie zapadnięcia, jakby dołki. A cere mam złą, bo mam jakieś tam krostki, nie widac ich az tak okronie, ale są.

Gość kkatasia
Ruda zadzerwiała - ma racje !!! pewnie nie robisz nic a oczekujesz cudów ! kazda z nas poświęca czas energie i sily a dbanie o siebie i nie mam tu na mysli malowania paznokci ( cho c tez ) czy tylko makijazu ale takie drobiazgi jak picie wody odpowiednia zdrowa dieta duzo ruchu dobra pdzywka do włosow higiena osobista to wszystko składa sie na dobry wygląd i forme . ja nie rozumiem takich ludzi jak Ty :/ serio :/

Gość Ruda zadzerwiała
Nie wytrzymałąm, mam dość... Tobie nie da się przemówić do rozsądku.... Masz kompleksy siem twierdzic urojone i to jest problem psychiki.... Wyluzuuuj! Posłuchaj "Przyszłego socjologa" a nie użalaj sie nad sobą, bo zajdziesz do nikąd!!!!!!!