Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona Izka

nie wiem co mam zrobic

Polecane posty

Gość zagubiona Izka

Ludzie co ja mam zrobić ?!! Mam 17 lat jestem z chłopakiem 8miesiecy i wyglada na to ze zerwalismy ze soba.( aha dla jasności on jest z tego samego rocznika co ja) Dosc czesto na te 8miesiecy kłócilismy sie ale zawsze sie godzilismy bo przeciez prawdziwa miłosc przetrwa wszystko ... To chyba była prawdziwa miłośc znaczy sie z jego strony napewno tak .. On mnie kocha nie widzi nic poza mna chce ze mna spedzac kazda chwile ,nie potrzebuje kolegów innych rozrywek Tylko mnie i wiem ze tak naprawde jest bo to widze.Pomimo tak młodego wieku planuje ze mna przyszłosc dzieci mieszkanie itp... hmm a ja ? No co ja Kocham go tez bardzo mocno .. Ale nie potrafie myslec o przyszłości tzn ze ja z nim za kilka lat .. On moze i to zauważył bo b.zadko o tym mowie w porownaniu do niego Najgorsze jest to ze ja jestem bardzo rozrywkową dziewczyną lubie imprezy napic sie na nich wybawic itp ... iii wszystko by było wporzadku gdyby on tez to lubiał i tez tak byśmy spedzali czas .. ale tak nie jest .. On mi powiedział ze on tego do szczescia no w sensie tych imprez nie potrzebujeee .. i pragnie tylko mnie ... Samej mnie nie posci na impreze to odpada całkowicie Czyli o tym zebym sie wybawiła w klubie czy gdzies niestety nie ma mowy ... a ja zanim go spotkałam bardzo czesto tak spedzałam czas.. no tak gdybym wiedziala o tym wczesniej to moze bym sie nie zaangazowała ale ludzie ja go wlasnie na imprezie poznałam to skad moglam wiedziec :( Tu nie chodzi o to ze mi to jest tak do szczescia potrzebne ale ja mam 17 lat najlepszy wiek zeby sie wybawic... a nie planowac rodzine czy Wy tez tak sadzicie? On mysli jak dorosły człowiek a ja chyba jak dziecko :( Zdazaja sie imprezy z nim ale b. zadko zeby nie było ze wgl. ale chodzi tez o to i to jest główny powod kłótni : ze jak pojade gdzies na miasto z kolezanką to wielka afera .. wychodzi tez na to ze nie moge spedzac czasu z kolezankami ..Mi sie wydaje ze kobieta potrzebuje czasem babskiego towarzystwa poprostuuu ... brakuje mi tego ze nie moge sie z kolezankami spotykac .. no poza szkoła bo tego juz nie da sie zmienic xd On jest strasznym zazdrośnikiem i nie ufa mi w stu procentach Albo jak juz to tak zeby nie wiedział ;/ spotykac sie z kumpelami to jest bez sensu ... Kocham Go i nie chce go okłamywać I co kocham go ale ja nie chce byc z osoba z która czuje sie ograniczona:( bo tak jest ... ale nie powiem bo chwile z nim sa naprawde cudowne .. Tylko ze to jest tak ze to jest moja pierwsza wielka miłośc a on juz miał dziewczyne i był z nia znacznie dłuzej niz ja z nim teraz jestem .. hym zerwali tez z tego powodu ze czesto wybierała kolezanki zamiast niego ... Mi sie wydaje ze my nigdy tego nie pogodzimy ze jestesmy z innych swiatów.. Kocham go ale chyba to jest koniec ... Tym bardziej ze gdy zerwalismy uzył mocnych słów ktore zraniły mnie troche... Ale nie bede samolubna bo ja tez go raniłam ale czynami... I teraz wszystko zalezy odemnie powiedział ze jak przyjde to moze uda nam sie ... ze on juz nic w tym kierunku nie zrobi ..Poprostu moj ruch sprawi czy bedziemy razem... to jest moja decyzja :( A ja nie wiem co robic pomocy:((((((((

Gość dnbhfb
A idz w pizdu cały życiorys zajepałaś dzieciaku

Gość spoko loko ....
Dziwne, że taki chłopak jeszcze się do Ciebie odzywa... Jak wolisz pić i chodzić po imprezach, to po co Ci w ogóle jakiś związek? OMG

Gość zagubiona Izka
no nie że wole ale tez mnie to kreci ... i brakuje mi tego ... ale wiem ze jak nie zrobie tego kroku to bedzie mi jego brakowało... i wtedy bedzie za późno

Gość spoko loko ....
Jesteś cholernie niedojrzała i tyle. Jak się kogoś kocha to trochę się można poświęcić, a nie myśleć o imprezach. Mój chłopak nie lubi chodzić na dyskoteki, ja w miarę lubiłam, ale wiesz co? Wolę z Nim spędzić te kilka godzin niż iść i patrzeć na puszczalstwo i lizanie z kim popadnie.

Gość zagubiona Izka
rozumiem ale tu nie tylko o to chodzi ... jak widac w tym co opisałam ... a to ze on mysli tak przyszłosciowo a ja nie ... niszczy mnie to

Gość spoko loko ....
Na prawdę to jest zajebisty problem uważaj możesz się depresji przez to nabawić. Ludzie jeść nie mają co, a tu problem, że on przyszłościowo myśli. Niech myśli, tym się nie ma co przejmować, wszytsko może się zmienić............

Gość zagubiona Izka
a Tym ze jesli chce byc z nim to tylko z nim .. chodzby zero kolezanek...? mam sie z nimi nie spotykac raczej .. Tylko on.. ma byc w moim zyciu normalne to jest ze on tak mowi ? i chce zebym to zmieniła i przestała sie znimi spotykać?

Gość spoko loko ....
Może boi się, że będą Cię wyciągać na imprezy? Nie potrafisz z nim porozmawiać, że z koleżankami chciałabyś się spotykać? To jest ogólnie żałosne

Gość zagubiona Izka
no ale wsumie tak znimi jest wyciągaja mnie ale nigdy nie poszłam rezygnuje z tego bo go kocham ...

O Losieeeeeeee ;( Ojaciepiełdole. Tak mnie rozwalił tekst "wygląda na to, że zerwaliśmy ze sobą". No tak teraz masz dziewczyno dylemat czy wrócić czy ratować imprezowe życie, alkohol. W chuja sobie z nim lecisz, postawmy sprawe jasno, nie kochasz go a, że koleś widzi jaka rozrywkowa z Ciebie dziewczyna to Cię ogranicza, pozdrów go ode mnie. I zostaw go normalnej, myślącej poważnie o życiu kobiecie - nie dziecku !

Gość zagubiona Izka
kocham go ale chyba nie tak jak na to zasługuje! zeby poprostu zmienic sie dla niego .. bo widze ze on nie w pełni akceptuje mnie taka jaka jestem...