Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiulek***

Pytanko...??? Tansze przedszkola dla samotnych mam??

Polecane posty

Gość błedow tyle nasypała ze widac
ze analfabetka chlopek roztropek, a ten ojciec jej dzieci drugi debil taki sam, nawet nie dal dzieciom nazwiska - zadnego honoru. dwoje kretynów, nie obrażając chorych.

Gość kolorowysen
Pomiedzy żenadą a żałościa - wstydzilabym sie Kasiulek nawet pisac takie rzeczy, rób co chcesz ale nie chwal się swoją głupotą bo szybko się to przeciwko Tobie obróci.Słownik faktycznie by się przydał.

Gość lojesu
o matko jedyna,autorko wstydz sie ,ile bledow sypiesz!o rany , az oczy bola,o samym watku juz sie nie wypowiem!!masakra!

A zastanowiło Cie autorko postu dlaczego te samotne matki muszą zyc za tak smieszące Cię 170 zł? To ja ci kretynko powiem! Bo część pieniedzy, niestety jest wydawana na takich oszustów jak Ty. A nie masz wyrzótów sumienia, że dziecko jakiejś NAPRAWDE samotnej matki nie zostało przyjęte bo oszukałas i wepchałas tam swoje? Nie doszło do tej putej główki, że taka matka nie mając miejsca w przedszkolu równiez nie może iśc do pracy? Poza tym, skoro nie jesteś "jakas uboga i nie korzystasz z zadnego mopsu" to po cholerę wyciagasz łapska po to, co Ci się prawnie nie nalezy? Określenie "jakaś uboga" też jest chyba nie na miejscu. "Ci co maja slub bardzo czesto niedaja dobrego przykladu swoim dzieciom" jak widać ci, którzy go nie mają również

Gość xxxzzzca
ja jednak polecam prywatne przedszkola, przynajmniej w wawie, np SKarb Malucha

u nas w panstwowym przedszkolu w dużym mieście samotne matki płacą połowe opłaty stałej, i mają pierwszenstwo ich dzieci w przyjmowaniu do przedszkola. Wiem ze w wielu przedszkolach w moim miescie jest tak samo.

Gość Żanetka465
mam pytanie czy będąc samotną matka 3 letniego dziecka nie mającą alimentów przysługuje mi odstąpienie za tzw."opłatę stałą w przedszkolu"?

Gość blondi2904
ja wychowuje sama trzyletniego syna od wrzesnia poszedl do przedszkola. dzis dyrektorka powiedziala mi o dofinansowaniu. wiec zadzwonilam do tego mopsu ale ... zarobek na jedna osobe nie moze przekroczyc 684zl miesiecznie. wiec musialabym zarabiac mniej niz 1000zl miesiecznie bo do zarobkow wchodza tez alimenty i swiadczenia rodzinne a wiec lacznie 368zl. a nie maja wyzszych progow dla samotnych mam. wiec co piszecie ze samotni rodzice cos maja wiecej. skoro nie maja wcale a wrecz przeciwnie. nie mam zadnego partnera zyciowego na chwile obecna. owszem sa takie co kombinuja zeby jak najwiecej wyciagnac a sa z kims w zwiazku nieformalnym