Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morelowy sad

podoba Wam sie ta kurtka?

Polecane posty

Gość morelowy sad
A znacie jakis patent na wygranie aukcji?Jak znam szczescie ktos w ostatniej chwili mnie przebije.Ile warta jest ta kurtka?400-500zl?

Gość jestem niepoczytalna ha
co za badziew ??? wybierasz sie w niej na biegun ????? :/ zero kobiecości zero koloru juz lepsza czerń i wogole co za krój :/ beznadzeja mam 22 lata nigdy bym takiego wora nie założyła :/ eehhh

Gość nigdzie nie piszą że jest nowa

Gość morelowy sad
chcialam wlasnie jakas dluzsza za biodra i ciepla, naprawde badziew?mi sie raczej podoba tylko zastanawiam sie czy kolor nie bedzie jasniejszy bo pisze szary a ten mi sie wydaje czarny do jakiej kwoty licytowac?ile jest warta?ja mysle, ze max 550zl?

Gość jestem niepoczytalna ha
szczerze ? znajdz cos lepszego :) ja dalabym za to góra 150 no może 200 ale to w akcie desperacji bo normalnie nie mogłabym w tym wyjsc na ulice :)

Gość morelowy sad
ale to abercrombie:o tez byl okres, ze gustowalam w krotkich seksownych kurteczkach, teraz stawiam na cieplo, nie chce marznac w zimie

Ile chcesz dać za tę kurtkę??? 500 zł? Nie szalej dziewczyno!!! Góra 200 zeta, chyba że to jakaś niesamowita firmówka, nie znam się, bo nigdy nie robiło to na mnie wrażenia.

Gość morelowy sad
200zl? cena juz przeszla 200zl a jeszcze 6 dni do konca znalazlam aukcje gdzie cena zakonczyla sie na 385zl ale te kurtki sa w angli za 220$

Gość morelowy sad
ja tez nie przykladam wagi do firmy, ale ta akurat mi sie spodobala

Chyba, że tak. Jak pisałam wcześniej nie znam się :D , ale się teraz zastanawiam czy warta jest takiej kasy? Bo taka raczej normalno-zwykła jest... Chyba bym tyle nie dała.

Gość malina1111111111
super jak wszytkie rzeczy z tej firmy. WARTO!!!!!!!!!

Gość morelowy sad
Wiesz jak chodzilam po sklepach i wcale nie firmowych, to kurtki sa w cenach 300 zl w zwyz, ale nie znalazlam, zadnej porzadnej za ta cene ta wiem, ze jest porzadna, do tego z pierza z gesi, wiec ciepla, no i ma taki ladny misio przy kapturze

Gość
Ja mam taki puchowy płaszczyk z Abercrombie jest ładny,ciepły,gatunek pierwsza klasa,ale uważaj na allegro jest bardzo dużo podróbek,które mogą być nie do rozpoznania.Jest taka stronka o podróbach czym się różnią jak poszukasz dobrze to ją znajdziesz bo ja nie pamiętam adresu.

Gość morelowy sad
Na tym to ja sie nie znam.Nie kupuje nigdy na allegro.Ale ta osoba ma prawie 300 komentarzy i same pozytywne, do tego sprzedaje ubrania tylko firmy ambercrombie.

kurtka fajna, obecna cena nie jest duza, w sklepach gorszych marek sa kurtki nawet po 300-400zl (np. diverse- nic specjalnego); a krotkie kurteczki bez kaptura sa dobre dla tych co marza o chorym pecherzu i zapaleniu ucha; jak mrozik przyjdzie to akurat taka kurtka. i kolorek tez fajny, mozna ubarwnic kolorowa chusta/szaliczkiem.