Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dssds

czy to jest teraz modne zeby z zadrapaniem leciec na obdukcje?

Polecane posty

Gość dssds

no ludzia laska pisze ze przedszkolanka ugryziona poszła na obdukcje a ona z dzieckiem zadrapanym tez ja to myslałam ze jak konkubent wybije swej lubej 3 zeby i złamie zebro to sie robi obdukcje masakra :O

Gość
Naoglądałaś się 997? :o

Gość vfggfg
was pogieło chyba laska obok pisze ze przedszkolanka gdy ją ugryzło dzicko poszła na obdukce a jej synek ma zadrapanie to ona tez pójdzie no sory jesli kogos świerzbi pare stówek(bo to kosztuje) to niech idzie dla mnie to jest smiech na sali ludzie są poj**** i nie wieadomo co chcą udowodnic niech se idą z mózgiem na obdukjce

Gość do dssds
pierd**** się szmay**** widać że nie masz dzieci...a jeśli masz to albo je napierda***** albo ktos inny bije je z otoczenia...

Gość to widać
to widać że żal wam dupe ściska????? ja pierdol*** jakie k...u....r....w....i....s...k....a... jak chcesz to wam mogę tak łby r...o.....z...j....e.....b....a....c...... że wam dadza rente do końca życia heh

Gość dssds
sie zdziwisz ale mam ale nie jestem j**mamuską jak sie dziecko z innym poprztyka to tez obie mamuski polecą na obdukcję? :D policja bedzie miec roboty po pachy :O

Gość frentii
to widać że żal wam d**e ściska????? ja pie**ol*** jakie k...u....r....w....i....s...k....a... jak chcesz to wam mogę tak łby r...o.....z...j....e.....b....a....c...... że wam dadza rente do końca życia heh taki plebs z nizin ma dzieci, to jest wlasnie przerazajace

Gość poziom wątku
poziom wątku żenujący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość haaaaaaaaaaaa