Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokuszle

Ból ? co to POMOCY

Polecane posty

Gość mokuszle

Witam Moze nie jestem kobietą, ale myślę ze tu znajdę odp. Bardzo o to proszę. Mam ból, nie nazwał bym tego bólem bo ja tylko tam coś czuje tak jak np mi bólkoczy bombluje ale to bomblowanie to tylko niekiedy, ból jest lekki tak tępy ja go nie czuje i nie nazwał bym tego bólem ale odczuwam tam coś , jest to zaraz koło pępka tak z 5 cm od pępka tak ze soksa, ból jest tepy i bym tego nie nazwał bólem. Dokładnie nie pamietam czy po tym zdarzeniu mi sięto stało ale gdy udzwignołem duzy przedmiot ( naprawde cięzki :)) i zaczęło się, odczułem takie coś jak tyciuski lekki ucisk takie jak bym coś tam miał nie bolało ani nic po 4 dniach mi to nie ustępowało to wziąłem nospe i pomogło tylko teraz jest tak jak pisałem dużo wyżej. Często mi się teraz popierduje, dodam że masakrycznie duzo jem obżeram się ale sylwetka szczupła :D mam 18 lat waże tak z 88 kg przy wzroscie 184 cm i jestem bardzo silny (jak wszyscy do okoła sądzą ), ale to tak od urodzenia ;) MOże to od przejadania ? miałem kiedys takie bóle jak miałem za bardzo zaciśnięte spodnie, ale gdy odpiąłęm je to po jakimś czasie mi to przeszło. Na codzien jak chodzę to nie odczuwam tego. Ogólnie to dla mnie dyskomfort, proszę was o pomoc co to może być? Pozdrawiam serdecznie

Gość mokuszle
podbijam temat

Gość WYSRAJ SIĘ I PRZEJDZIE

Gość mokuszle
Tak też robię i na jakiś określony czas mam spokuj ;-) po jakimś czasie jest to znowu :D przwaznie w nocy to czuję takie dziwne coś :D Może epumisan mi pomoże ? Dzięki za odp. Czekam dalej

Gość mokuszle
eehhh przepukline to chyba można wykluczyć ;-) ocztałem się i na jej temat i nie mam typowych objawów dla przepukliny Dziś np. tego nie odczuwam (tego czegoś, bo to nie ból tylko takie coś, że jak bym tam coś miał, no nie wiem jak to nazwać :D) Może pomoże mi espumisan ? Co wy na to ? Pozdrówki