Bleufille 0 Napisano Listopad 9, 2009 Witam. Już sama nie wiem, co się ze mną dzieje. Uprawiałam seks bez zabezpieczenia 2,3 i 4 listopada. Przy czym chłopak nie spuścił się we mnie. Ale np. po jednym wytrysku kochaliśmy się od razu drugi raz. Chłopak też zauważył raz, że mogło mu coś polecieć, kropelkowanie? W sobotę, czyli 7 listopada zauważyłam u siebie dziwne plamienie, brązowe, ale w małej ilości z domiszką jakby niteczek krwi. I śluz taki jak w dni płodne. Myślałabym, że zaczyna mi się okres, ale mam @ dostać dopiero jakoś 18, 20 listopada. Jak myślicie, co to może oznaczać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sssssss24 Napisano Listopad 9, 2009 może oznaczać wszystko i nic. plamienia w trakcie cyklu czasem się zdarzają bez powodu. jak boisz się ciąży to kup test albo zrób u gina badanie krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bleufille 0 Napisano Listopad 9, 2009 Test mam zamiar zrobić 22, jeśli nie dostanę okresu. Lecz wolałabym wiedzieć co jest bardziej możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qqqrka. Napisano Listopad 9, 2009 wiesz, takie plamienia kilka dni po stosunku moga oznaczac ciaze, to sie nazywa plamienie implantacyjne i wystepuje wcale nie zadko, sama tak mialam ale w czasie spodziewanej miesiaczki. Jednak moze ono wystepowac w roznym czasie, nawet kilka dni po stosunku, zrob test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co to Napisano Listopad 10, 2009 kupuj pieluchy. można zajść w ciążę po 2 stosunkach po sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bleufille 0 Napisano Listopad 12, 2009 Dziękuję za odpowiedzi, i czekam do 20 na okres a później zrobię test jakoś 22... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Listopad 12, 2009 zrób test ok trzy tygodnie po stosunku, możesz zrobić beta hcg z krwi za ok 30 zł wiarygodniejsza niż testy płytkowe czy strumieniowe. dwa mogło być to plamienie śród cykliczne ale tak samo plamienie implantacyjne. Ja miałam plamienia ale w czasie spodziewanej miesiączki i później w czasie następnego terminu miesiączki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bleufille 0 Napisano Listopad 13, 2009 Witam. Lubię to forum i mam nadzieję, że nie zaśmiecam go niepotrzebnymi komentarzami. Ale kurcze taka wariacja troche. I sama nie wiem na co się na kręcać czy na ciąże czy na jej brak?... Trudno się czeka na dni miesiączki lub jej brak i testy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Listopad 13, 2009 a moze wtedy mialas dni plodne - gdy uwalnia sie jajeczko moze troche krwi pojsc i wtedy sluz plodny sie zabrwia na czerwono lub brazowo albo sa niteczki krwi ale tak czy inaczej warto zrobic test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bleufille 0 Napisano Listopad 13, 2009 Wydawało mi się, że dni płodne miałam podczas stosunków, czyli 2,3,4 listopada. No ale pewna nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Listopad 13, 2009 a masz regularne cykle?? czasem sie zdarza, ze cos sie przestawia na Twoim miejscu bym juz teraz zrobila test z porannego moczu, a pozniej, jesli nie dostalabym okresu, to bym znowu zrobila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bleufille 0 Napisano Listopad 13, 2009 No nie zbyt regularne, ale wtedy miałam taki przeźroczysty śluz, jak podczas dni płodnych. Teraz to na test za wcześnie... Mineło dopiero 9 dni od stosunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co to Napisano Listopad 13, 2009 a chcesz tej ciązy czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bleufille 0 Napisano Listopad 13, 2009 Jak na XXI wiek to ta ciąża była by za prędko. Za 3 miesiące stuknie mi 20. Ale jakbym była w ciąży, ucieszyłabym się jednak, było by ciężko ale bym sobie poradziła z chłopakiem. Dziecko też może być ambicją, nie tylko praca. Chodź studia, praca i dziecko jest wskazaną kolejnością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bleufille 0 Napisano Listopad 13, 2009 Eh, jeszcze 8 dni czekanie... @ czy jej brak. Chciałabym się dowiedzieć, czy są tu jakieś mamusie z stosunku przerywanego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bleufille 0 Napisano Listopad 16, 2009 @ chyba przyjdzie, piersi bolą mnie, ale to akurat u mnie jest bardzo częste nie zależne od cyklu. No i jakaś burzliwa ostatnio jestem. Eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bleufille 0 Napisano Listopad 19, 2009 No i to znowu ja, piszę trochę sama do siebie, ale mam nadzieję, że mi odpowiecie. Przyznam szczerze, że nigdy nie przyglądałam się moim cyklom, nie uprawiałam seksu więc wszystko było mi jedno kiedy przyjdzie okres. Troche nie mądre. I tak ostatnio moje cykle trwały: 31 dni, 27 dni i 30 dni... Więc jeśli dziś mam 29 dzień cyklu to kiedy mogłabym zrobić ten test ciążowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Listopad 19, 2009 3 tygodnie po stosunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość black orchid Napisano Listopad 19, 2009 Ja robiłam po jakiś 3,4 tygodniach licząc od stosunku. I od tamtej pory regularnie biorę pigułki. Znam całą mase mamuś po stosunku przerywanym, włącznie z moją siostrą. Facet ma ZAWSZE taką małą kropelkę, która wydziela się w trakcie podniecenia, wydziela się nie raz i nie tylko przed wytryskiem i zawiera tyle plemników że kilka mamuś by z tego było :) Radzę pomyśleć o antykoncepcji a nie o "seksie w ciemno", będziesz spokojniejsza i seks będzie cieszył, zamiast co miesiąć drżeć o to czy okres przyjdzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Listopad 19, 2009 to się nazywa preejakulat ale badania dowodzą, że znajdują się tam plemniki upośledzone i niezdolne do zapłodnienia. Ale sytuacja już wygląda inaczej jeśli uprawa się ten stosunek przerywany np 2 razy w ciągu dnia, wtedy już mogą znajdować się w nim plemniki z poprzedniego wytrysku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bleufille 0 Napisano Listopad 19, 2009 black orchid nie jestem jakas zestresowana, ciąża moim zdaniem nie powinna być powodem do załamywania się. A tabletek brać nie będę i zdania nie zmienię:) Ciąża nie będzie katastrofą jakby przypadkiem coś... Od stosunku mija 16 dni... Oj już chciałabym wiedzieć, co chwilę latam do łazienki czy @ przyszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bleufille 0 Napisano Listopad 19, 2009 KlauDDynka69 No właśnie była taka sytuacja, że kochaliśmy się, wytrysk był na zewnątrz i od razu po tym kochalismy się drugi raz, bez jakiegos wytarcia członka.. A raz chłopak stwierdził, że miał uczucie jakby mu cos pociekło, ale nie był to wytrysk, może kropelkowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bleufille 0 Napisano Listopad 20, 2009 Heh cały czas latam i sprawdzam czy przyszła @ A dziś się jakoś okropnię czuję, słabo mi i kręci mi się w głowie, aż nie wiem jak do szkoły dotrę. Najchętniej zasnełabym z powrotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bleufille 0 Napisano Listopad 21, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bleufille 0 Napisano Listopad 21, 2009 Mierzyłam temperaturę, tylko, że o 14. I miałam 36.98. I nie wiem co by to mogło oznaczać. Dziś mam 31dc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bleufille 0 Napisano Listopad 22, 2009 Hej dziewczyny, dziś 32dc, okresu nie ma. Zrobiłam test rano i jedna kreska.... Eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bleufille 0 Napisano Listopad 22, 2009 Powiedzcie, jak myślicie, moge miezyc testowi że nie jestem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bleufille 0 Napisano Listopad 22, 2009 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bleufille 0 Napisano Listopad 24, 2009 Witam, bardzo proszę o odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie, czy w przypadku stosunku przerywanego bez wytrysku na zewnątrz czy we wnątrz może dojść do zapłodnienia. Stosunek ten był ok. 11 listopada, jeśli tak to test mógłby tego nie wykryć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fsdfsdfsdfs Napisano Listopad 24, 2009 I co.. jak sie skonczyla twoaj sprawa? robilas kolejny test ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach