Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaa19..........

czy tradzik da sie wyleczyc calkowicie???????

Polecane posty

czy tradzik da sie wyleczyc ??? czy jesli jako nastolatka mialam tradzik w wieku od 13-16(w wieku 16 3 miesiace bralam antybiotyki) nasilony od 16-19malo nasilony jest szansa ze kiedys pozbede sie tradziku calkowicie ??? bo zamierzam isc teraz do dermatolog po antybiotyk....

ladaco--dlaczego??

Gość fhnciukbryje
A ja bym spróbowała kremu Clotrimazol - dosyc szybko goi.

Gość jkjkjkjk
nie da sie lecze go juz 7 rok

no ja 6 rok ..ale zastanawiam sie czy np. w wieku 22 lat tez beda misie robic te krosty czy nie ?? hmm a jak myslicie dermatolog przepisze mi antybiotyk jesli moja cera na twarzy wyglada tak ze jest na niej bardzo malo krost srednio okolo 3 na twarz ale rozrzerzone pory i zaskorniki + tradzik na plecach i na posladkach :o ????

Gość napiszcie
bo nie wiem czy sie zapisywac do tego dermatologa czy nie ..bo jak nie przepisze to po co :(

Gość dziewczyn arubena
kilka dni glodowki + sauna od czasu do czasu..pomoze ci

Gość tradzikowa_julka
Nie da sie. Da sie najwyzej zaleczyc. Wszystko tez zalezy od szczescia. Niektorzy maja tradzik tylko w wieku dojrzewania, inni az do 50tki.

da sie.ja mialam bardzo duzy tradzik. lata leczenia antybiotykami i nic, zaczelam kuracje izotekiem i wszystko zniknelo ( od 6 lat nic mi nie wyskoczylo:) )

Gość taaaaaaaaaa
nie pocieszę Cię, mam 32 lata, trądzik od 17-roku życia :O i dalej walczę, mimo że jestem już matką :O KAPLICA!!!

Gość dobramama1980
Nie chcę Ci robić jakiś wielkich nadziei ale na twoim miejscu kupił bym sobie lek nonance bardzo dobrze zwalcza trądzik i wszelakie zmiany na skórzę . Syn brał tabletki pomogły mu więc jest jakaś szansa że pomoże i tobie także próbuje 3mam kciuki lek możesz kupić tutaj www.nonacne.pl . Jeżeli zadziała na cb jak na mojego syna to po trądziku nie będzie ani śladu

Gość gość
Z tradzikiem zmagalam sie jakies 15 lat. Nawet nie chce myslec, ile kasy na to poszlo. Rok temu bez wiekszego przekonania kupilam benzacne i stal sie ( w moim przekonaniu) cud. Nie wyleczylam tego paskudztwa calkowicie, ale teraz jakas samotna krostka wyskakuje mi najwyzej przed okresem. Wczesniej moja twarz byla cala w krostach i guzach

Gość Agnieszka Maria
Mi wyskakują pryszcze zawsze przed jakimś ważnym spotkaniem :( Benzacne powoduje, że prysze stają się mniej widoczne i moża je ładnie przykryć fluidem. Mają fajną stronkę www.benzacne.pl.

Gość gość
Jest możliwość - Izotec. 100% wyleczenie trądziku. Kuracja trwa rok i kosztuje ok 200zł miesięcznie.

Gość gość
Ja mam 24 i też lecze to dziadostwo z czasem jest lepiej, ale do ideału jeszcze daaaleka droga, mi dużo pomógł krem ze srebrem koloidalnym yyy beta skin coś tam coś tam, mam w łazience jakbyś chciała całą nazwę - cieżko go dostać w aptekach - raczej przez net. Nie jest jakiś ekstra drogi ale tani też nie jest - używa się go na noc i na dzień. Teraz w zasadzie 80% wyprysków przeniosła się na linię żuchwy a tam jest gruba skóra i ciężej się walczy ale jakoś idzie.