Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blanca123

czy to zdrada?

Polecane posty

Gość blanca123

na początku naszej znajomości z narzeczonym nie było ciekawie.co miesiąc mnie zostawiał,zostawiał i wracał nawet wymyślał że jego była jest w ciaży.Pewnego wieczoru zadzwoniłam a on mi pow że wrócił do byłej do domu i że to koniec i wł telefon.Byłam załamana poszłam do baru i piłam no i za dużow wypilłam.wpadałam w ramiona znajomego piajana okropnie,no..i stało się.mało co pamiętałam na drugi dzień wyjaśniłam znajomemu że nic z tego nie będzie bo byłam bardzo pijana.za kilka dni narzeczony do mnie wrócił i jesteśmy razem do dziś.problem w tym że on się domyśał że coś się wtedy mogło stać i ost po roku czasu mu się przypomniało.męczył mnie 2 godziny aż w końcu się przyznałam i teraz robi mi wyżuty.wiem,wiem szybka byłam. nie wiem co we mnie wstąpiło na trzeżwo w życiu bym tak nie postąpiła.nie wiem co chciałam osiągnąć.zapomnieć o nim w ten sosób,czy wyobraziłam go sobie z inną i...co myślicie?wybaczylibyście czy nie?

chyba sobie zartujesz :D ja bym raczej na twoim miejscu sie zapytala czy zostawic narzeczonego czy nie... prosze Cie :D ten koles jest załosny a Ty sie martwisz?

Gość blanca123
poprostu nie mogę go już słuchać.nie ufam ci itp itp

On Tobie nie ufa?? dziewczyno otworz oczy!! koles sie Toba bawił, ranił Cie, zostawiła i wracał - pewnie ex panna nie mogla sie zdecydowac czy do niego wrocic czy nie - dlatego tak czesto zmienial zdanie - a jak ona kopneła go w dupe to nagle sobie o Tobie przypomniał. Zostawil Cie - Ty go przeciez nie zdradziłaś - nie zrobilas tego jak byliscie razem - zrobilas to po tym jak kopnął Cie w dupe... i Ty jeszcze jeczysz ze facet Ci nie ufa i nie chce Ci wybaczyc?? to raczej Ty jemu powinnas to powiedziec - bo sie boisz czy czasem ktoregos dnia znow Cie nie zostawi dla jakies panny a potem znow nie wroci i tak w kółko...

Gość blanca123
dzięki za dodanie sił he he masz rację.A to w sumie trwało ok 6 mc ciągle mi powtarzał że po świętach już nie będziemy razem potem się dowiedziałam że jej obiecał że po nowym roku do niej wróci!i zaraz jakoś w styczniu wrócił do domu z malinką!!!i mu wybaczyłam a teraz się zuca!

nie wierze.... koles leciał na 2 fronty, z pewnoscią sam cie zdradzał (skoro tak sie ciska na Ciebie tzn ze sam ma cos na sumieniu i probuje swoje poczucie winy zwalic na Ciebie) po jaka cholere do niego wracalas? po co mu wybaczyłas takie poniżanie i tak długi wybór miedzy Toba a ex? no i ostatnie pytanie - jak mogłaś sie zareczyc z takim facetem??

1.Zaręczyny nie ślub, łatwo można je zerwać 2.Albo jesteś taka naiwna, albo taka głupia, że chcesz mu wybaczać. 3.Nie piszesz nic, a nic, o tym co do niego czujesz. Kochasz go? 4.Dajcie sobie ze sobą oboje spokój, jest źle, a będzie jeszcze gorzej.

Gość blanca123
nie,nie jesteśmy zręczeni tak poprostu napisałam narzeczony.kocham go i to bardzo.za co?sama nie wiem.mam nadzieję że któego dnia otworzę oczy.w sumie to przyznałam mu się po to chyba żeby zniszczyć ten związek,z myślą że sam odejdzie bo go znam a sama nie mam na tyle siły żeby to zakończyć.cały ten rok...przed tym jak się dowiedział nigdy nawet nie spojrzałam na innego a on nie pozwala mi pracować,spotykać z koleżankami ma obsesję odciął mnie od świata i już nie mam siły.

no to gratuluje naiwnosci... i jeszcze powiedz ze sie boisz zostac sama, ze facet Ci grozi, ze nie masz gdzie pojsc... tak trudno powiedziec frajerowi zeby spierdalał do ex z ktorej nie potrafil zrezygnowac?

Gość blanca123
nie he he nie grozi mi a mieszka u mnie.ogólnie jestem bardzo silną osobą poprostu go kocham i chyba czekam aż mi obrzydnie.za co?jak napisalam nie wiem to chyba czysta chemia jest winna ta cholerna chemia inaczej nie da się tego wytłumaczyć.

A co z tego, że mieszka u Ciebie? Niech pakuje mandziur i spada gdzie pieprz rośnie, albo do byłej, może mu łona użyczy... Nie daj się tak ograniczać, bo jak rośnie to w taką siłę teraz, to co będzie za kilka lat???

jezu im wiecej piszesz tym bardzie mi rece opadaja :D czyli od poczatku - koles Cie zdradzał z ex, bawił sie Tobą, teraz ma CI za złe, ze go "zdradziłas" mimo ze nie byliscie razem... mieszka u ciebie, podporzadkował Cie sobie tak, ze jesli on nie zerwie to Ty nigdy tego nie zrobisz.. i Ty nazywasz sie silną osoba? nie jestes silna, jestes bardzoooo słaba i naiwna...

Gość blanca123
no mnie więcej mnie oczywiście się nie przyznała że mnie zdradził a tamtego wieczoru co niby wył telefon a ja się nawaliłam twierdzi że kłamał tak jak z tą ciążą.ahhh mnie samą ręce opadają he he sama siebie nie poznaję.tak dać soba poniewierać...

blanka...ręce opadają, facet cie olewa bawi sie toba, sam nie wie czy chce z tobą byc a ty twierdzisz ze chemia i takie tam. Kobieto on cie nie szanuje, bzykal byłą o ile nadal tego nie robi a sam cie napierdziela ze go zdradzilaś, hipokryta az oczy bolą. Kobieto wez sie w garść i zacznij sie szanować!!!!!!!!!!! wywal kolesa z chaty bo z takim debilem to sie zyc nie da!!!!! Powodzenia

Gość blanca123
dziękuję,nawet nie wiecie jak bardzo mi pomogliście.potrzebwalam takiego KOPA.

Gość blanca123
docenie i wykorzystam!a mój ojciec zawsz mi mówił nie bierz sobie greka(mieszkam w grecji od 15 lat)bo cię będzie pod schodami trzymał he he he no i wiele się nie pomylił.teraz???polak,polak,i tylko polak.

Gość blanca123
taką mają opinie,ja zbytnio w to nie wieżyłam...ale przekonałam się na własnej skórze.

Gość blanca123
Pomocy ludzie po oszaleję!wyobarażcie sobie że on się teraz na mnie odgrywa.3 dni temu znalazłam smsy od innej laski(i to nie była) na noc wyłącza telefon,ona do niego dzwoni nawet w znajomych na facbooku ją ma ku**e on się na mnie odgrywa.Jakim prawem????

Jak dla mnie to oboje zachowujecie sie niezrozumiale, zaprzeczając wszelkim założeniom zdrowego związku. Zaufanie, wyrozumiałość, szczerość, szacunek - znacie wogóle takie pojęcia?