Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Indyferentny

niedobrze ?

Polecane posty

Gość Indyferentny

Dlaczego tak jest,że wysoki facet ale porównywalnie urodziwy jeśli chodzi o twarz i sylwetke(waga,proporcje),ma większe powodzenie u kobiet niż ten niższy(okolice 170 cm),ba nawet czasami mniej urodziwy a wyższy ma większe branie od bardziej urodziwego niskiego... Czy niscy faceci są aż tak nieatrakcyjni ?

Taki niski jesteś czy tak zdesperowany? Ja kiedyś miała niższego faceta i najzwyczajniej w świecie wstydziłam się Go wziąć na ulicy za rękę, bo myślałam, że wszyscy na nas patrzą. Z czasem okazało się, że to tylko moja wyobraźnia. Ale i tak się rozstaliśmy. Z innych powodów. :D

Gość Indyferentny
Taki niski ... zdesperowany może trochę,bo jak już widuję facetów z kobietami,to zazwyczaj ten facet to wysoki jest... i w ogóle w życiu codziennym tak głupio,byle gimnazjalista,będzie mnie przerasta...,ba nawet niektóre dzieciaki z podstawówki już równe ze mną są... tak to jest mieć niskich rodziców... zostałem skazany na 170 cm...

Gość derdy
hah chłopie... kobiety to nie cały świat,zobacz ilu niskich ludzi zostało wielkimi ludźmi,wystarczy spojrzeć na sprawujących władze w Polsce i w Europie,ba wielu wielkich piłkarzy i aktorów są niscy... Messi,Lahm,Iniesta.Maradona,Cruise,Kondrat,Chyra,Zamachowski,Stalone.. bądź facet i przyjmij swój wzrost po męsku

Gość Indyferentny
derdy-marne pocieszenie dla mnie,nigdy nie zrobię takiej kariery jak wymienieni przez Ciebie.... a będąc zwykłym szarym Polaczkiem z niskim wzrostem,będę nikim....

to ja Ci powiem, ze uwielbiam niewysokich facetów :P takich od 165 do 175 cm :P:P:P jestem tez ogromna fanka toma cruise

Gość Indyferentny
Husky- no to pewnie jesteś w tej mniejszości :D gdzieś w ankiecie 80 % kobiet uznało nisk9i wzrost u faceta za wadę.

Gość jejciu co wy macie z tymi nisk
imi facetami?czy to naprawde az taki kompleks?moj facet ma 163 cm wzrostu a ja 160 i jakos zyjemy,nikt nie patrzy a jesli juz to ma co podziwiac nie dosc ze niski to jeszcze sporo starszy.dajcie ludzie spokoj,ktos spojrzy niech sobie spoglada i kit mu w oko,moze ktorys jest wyzszy a za to charakter ma taki ze nikt go nie chce i tyle.czy waszą wartosc okresla tylko wasz wzrost?no na milosc boska wzrost to tylko skladowa calosci.

ok jestem w takim razie w mniejszosci :D ale co ja poradze? od wysokich tez mnie nie odrzuca.. ale jednak wole niskich facetow, byleby nie byli drastycznie nizsi odemnie, a mam 164cm

To czy Twój niski wzrost będzie Ci przeszkadzał czy nie, zależy tylko od Ciebie. Moja Siostra ma 154 wzrostu i wcale nie szuka facetów z 2-metrowym kręgosłupem, bo żeby go pocałować musiałaby na drabinę wchodzić :D Trafi swój na swego, a raczej na swoją, zobaczysz, tylko nie myśl tak o tym intensywnie :D

Gość Indyferentny
myśleć to myśle o tym non stop... bo obracam się w środowisku gdzie większość chłopaków jest przynajmniej o głowę wyższa,no i na ulicach byle gimnazjalista jest wyższy ode mnie-dobija mnie to ;/ ale cóż muszę z tym jakoś żyć,albo zmienić miejsce zamieszkanie,na państwo w którym nie ma aż tylu wysokich facetów.