Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edusiki

Głod choroba ?

Polecane posty

Gość Edusiki

Mam poważny problem..Jestem nastoltka z gory mowie ze moj problem nie jest spowodowany ciaza , bulimia ani anoreksja...poniewaz nie mam rzadnych kompeksow ... a wiec moj problem dotyczy tego , ze odczowam ciagly glod ..nawet w nocy nieraz w nocy sie budze i czuje ze jestem ze mi ssie w zolodku ..to jest tkie uczucie ze dalbym wszystko zeby cos zjesc ale jak juz zaczynam jest to czuję mdłości i zbiera mi się na wymioty ...Nawet jk sie najem to po chwili jestem glodna ... Prosze pomóżcie bo nie dm rady Ps : dodam ze kiedys tk mialam i problem znikl po czasie

Gość izzzzn
To poważny problem nie wiem jak pomoc ;/

Gość ktispris
Idz do lekarza

ja mam 23 lata i mam cos takiego od jakiś 4-5 lat. ciągle jem. w nocy w staje zawsze koło 2-3 i jem, i cągle muszę miec coś do jedzenia przy sobie bo czuje sie niepewnie. dodam, że nie mam problemów z wagą,. mam świetny metabolizm i przy wzroście 163 cm ważę 48 kg. nikt nie jest w stanie mi powiedzieć czemu tak się dzieje, ale już przyzwyczaiłam się do tego trybu. może to na tle nerwowym. tasiemca raczej nie mam:D w ciązy tez nie jestem. nie sadze, żebyś miała się czym martwić ale zawsze możesz skonsultować się z lekarzem.może to kwestia wieku, szybkiego wzrostu, rozwoju.

Gość edysyc
Byc może ale to mnie doprowdza do tkiego stanu ...nagle mi sie zrec zchce i mi tak zassysa ze jak nie zjem to ehhh ....boje sie ze utuje

Gość edysyc
i znow jestem glodn ; (

a ile masz wzrostu i ile wazysz? i jesli jestes glodna, to CO jesz i ILE???