Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna ania

Pajaczki na nogach?

Polecane posty

Dziewczyny, niedawno zauwazylam na swoich nogach w dwoch miejscach male wyrazne czerwone zylki, nie wiem, czy to tzw. pajaczki, bo nigdy ich nie mialam. Z daleka wyglada to jak siniak. Czy to zniknie po ciazy i czego uzywac, jakiego kremu czy zelu, aby sie nie porobilo ich wiecej?

skoro ty masz takie z przepicia, to nie znaczy, ze i ja mam z tego samego powodu...

Gość lotion 1000

Gość bukaa
Tak to pajączki. Po ciąży nie znikna, musisz sie pilnować, żeby nie porobiły sie nowe. Unikac gorącej wody, słońca, solarium itd. Pomagają wszystkie maści z wyciągiem z kasztanowca, ale trzeba stosować je regularnie i przez dłuższy czas. Czy można w ciąży, to nie wiem - musiałabyś sprawdzić. Podobno pomaga też rutinoscorbin, ale tego na pewno nie wolno w ciąży.

Gość też je mam
jak już sie pojawiły, to nie znikną. można ewentualnie wykonać zabieg zamykania naczynek, ale skłonnośc do ich pękania i tak zostanie. i raczej nie da się zapobiec ich powstaniu. choć oczywiście dla lepszego samo poczucia możesz łykać rutinoscorbin i wcierać jakiś krem na pękające naczynka.

Gość też je mam
*samopoczucia