Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewrwerweewrr

ALLEGRO ... prosze o opinie na ten temat

Polecane posty

Gość rewrwerweewrr

kupiłam na aukcji kurtke uzywana ponoc 1 sezon ... nowa kurtka kosztuje kosztuje 350zl ja za te uzywana zaplacilam 102 zl w opisie bylo napisane, ze kurtka w stanie dobrym itp zdjecia, ponoc real nie ukazywaly zadnych mankamentow ...wad itp dzis dostalam przesylka kurtke i zlapalam sie za glowe kurtka jestkoloru bialego, ma kilka plam poczynajac od kaptura a kobczac na dole obok zamka, wszedzie sa jakies zolte zacieki i kilka przetarc glownie kolo rekawow o od wewnatrz, do tego mam wrazenie ze osoba nawet nie wyparala kurtki przed wysylka i powiedzcie mi teraz czy ja moge zadac zwrotu kasy od tej osoby i odeslac jej te kutrke spowrotem, uzasadniajac swoja decyzje tym, ze zostalam oszukana, bo w zadnym opisie nie bylo nic na temat plam itp i na zdjeciach tez nic nie bylo widac?rwr

Gość minutka ...
dokładnie.. zgodnie z regulaminem możesz zwrócić towar bez p[odania przyczyny ale wtedy pewnie dostaniesz komentarz negatywny (znając życie). Więc najpierw skontaktuj się ze sprzedawcą(oszustem) a jak to nie przyniesie rezultatów ( nie zwróci Ci pieniędzy to zgłoś tę sprawę bezpośrednio do allegro i oni to odpowiednio załtwią:)

Gość rertwtewteytyw
aha, czyli nawet uzywany towar moge zwrocic ... a co jesli ta osoba sie nie zgodzi na zwrot? chyba nie ma prawa co nie, skoro, regulamin wyraznie zaznacza ze mozna zwrocic w ciagu 7 dni? i kto ponosi koszty przesylki porotnej? to znaczy pytam z ciekawosci bo tak czy siak mysle, ze wezme to na siebie

zwrost w ciagu 10 (nie 7) dni dotyczy sklepow a nie osoby prywatnej chyba

Gość rerwerwetwewe
czyli osobie prywatnej nie mozna zwrocic towaru? moze nie ptzyjac tek kurtki?

Gość rewtrewtrewe
czyli osobie pryywatnej nie mozan zwrocic rzeczy?

Gość przykro mi ale
raczej nie