Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiczek do odwołania

Kobiety mi nie wierzą, że jestem prawiczkiem

Polecane posty

Drażni mnie to już. Każda myśli, że jeśli facet jest wysoki, przystojny, ma poukładane w głowie, ciekawe życie i dobrą pracę to niemożliwe, żeby nie miał dziewczyny. A już kompletnie nierealne, żeby w wieku 25 lat był prawiczkiem. A jednak! Ciągle czekam na moją jedyną miłość, a na horyzoncie jej nie widać...

Gość kutwa z ciemnego boru
nie tyle że nie wierzą, ile raczej w dupie to mają. mnie np. to gówno obchdzi, kto, gdzie, kiedy, za ile. a ty nie jesteś poukładany a tym bardziej inteligentny, jeżeli robisz z tego problem. kogo zerrznołeś, żeby mieć dobrą prace, bo elokwncja to chyba zaspała

Gość zielony zelek
zahasłowałam sobie nicka hasłem wpisanym z zamkniętymi oczami, żeby już nie bazgrać na kafe i nie tracić czasu :o źle mi z tym 😭

Gość brunet żyzną porą
zielony coś tam: to spierdalaj. kogo obchodzą twoje rozterki emocjonalne

Wow Zelek. Co do tematu.... moze z litosci to mowia ? tak czy siak nie powinienes sie z takimi tytulami w ten sposob obnosic bo efekt jest zupelnie odwrotny.

Gość to im nie mow tylko
sprobuj je przeleciec, jak ty bedziesz szukal gdzie masz wlozyc to wtedy bardzo szybko same sobie z tego zdadza sprawe :)

Gość zielony zelek
nie wiem :( przegrywam życie :classic_cool:🖐️

Gość takAA_PrwadAA
najgorzej jak o prawiczku plota pójdzie, że jest k00rwiarzem, latawcem albo puszczalski . . .

Gość zielony zelek
na wszelki wypadek zarezerwowałam nick 'żelek zielony'. ale to już ostateczność :o

Gość zielony zelek
wiem :( to z przewlekłego braku miłości.

Gość sex on the next day
Autorz, nie przejmuj sie tym co mowia inni, to Twoje zycie:-) Nic na sile:-) Czekaj na swoja ksiezniczke;-)

Gość zielony zelek
raczej odepchnięcie rzeczy realnych na rzecz bezpieczeństwa.

Gość sex on the blue sky
A jak nie znajdzie sie do emerytury, pojdziesz stracic prawictwo do agencji :P

Gość sex on the boat
hej podszyw:-)

Żelek, czytałem kilka(naście?) Twoich wypowiedzi. Podoba mi się Twoje poczucie humoru. Czy ja dobrze pamiętam, że Ty nie masz jeszcze 18 lat? Coś koło 17?

Gość sex in the city
Wrednik, a ile Ty masz latek?

Ja mam już 38 lat, choć wyglądam na ok. 30. Knucie konserwuje. ;) Żelek - masz na myśli dobre winko, czy jeszcze coś mocniejszego? Jakieś drinki? :) P.S. Ciekawe, czy ktoś już sprawdzał, czy żelki rozpuszczają się w wódce... ;)

Jeszcze coś mocniejszego od drinków? Samą wódkę pijasz? A może spiryt? :) Ja Cię upić? No chyba Ty sama tego chcesz, he he. Poza tym dziewczyna pijana, dupa sprzedana (oj, częsta to prawda jest). A co ja chciałbym z Tobą zrobić, to niech pozostanie moją tajemnicą. :) A Ty zdajsię jesteś jeszcze dziewicą, Żelku? :P

Samowystarczalna powiadasz. :) A jesteś taką totalną dziewicą, co to nigdy się nie zabawiała z chłopakiem (pieszczoty)? Może to przez to zasypiane po alkoholu, hi hi? ;) A prócz przykrycia Cię kocykiem, mógłbym jeszcze próbować trochę Cię popieścić, prawda? Niekoniecznie od razu dobierać się do tego "najcenniejszego" (cytuję: dupy). :P

Żelku, ale mnie osobiście nie przeszkadza fakt, że moglibyśmy pić te drinki u Ciebie na chacie. :) No i mogłabyś też liczyć na to, że pomógłbym Ci się rozebrać i "umieścić" bezpiecznie (?) w Twoim własnym łóżku. Nawet bajkę na dobranoc mógłbym Ci opowiedzieć. Hej! ;)