malutki1213 0 Napisano Listopad 10, 2009 Ja miałem taki przypadek z moja dziewczya...moj czlonek byl na wieszchu a ona byla w bieliznie i pocieralismy sie dosyc mocno a teraz spoznia sie jej okres...;/ czy to mozliwe ze zaszla w ciaze??? oboje sie boimy;/ prosze o porade;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gówniarzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Napisano Listopad 10, 2009 nie ma takiej opcji ze zaszla w ciąże:o gdyby zaszła bylibyscie chyba pierwszym takim przypadkiem na swiecie i wystapilibyscie w rozmowach w toku:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asioolek 0 Napisano Listopad 10, 2009 To jest nie możliwe, chyba że była sperma, i wprowadziłeś ją do pochwy, A przez pocieranie nie ma możliwości tym bardziej jak byla w bieliznie!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meeggi Napisano Listopad 10, 2009 nie, to raczej nie możliwe, a spóźnia jej się bo sie stresuje a stres robi swoje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mieciowa Napisano Listopad 10, 2009 czy was to już niczego w szkole nie uczą? matko boska... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach