Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniosa

gdzie ten orgazm?

Polecane posty

Gość miniosa

jesem z facetem od prawie 3 lat, a od ponad dwoch nie mialam orgazmu podczas seksu! zaczynam myslec, ze przestal mnie podniecac!! jak odzyskac orgazm?! eh

Gość no ja juz sama nie wiem nie
wiesz co ja mam tak samo, nie czuje nic, gdy on dotyka moich miejsc intymnych, gdy sie kochamy, gdy sie calujemy... i to nie jest tak, ze juz go nie kocham - kocham go ponad zycie i zrobilabym wszystko dla niego... Nie wiem wiec, dlaczego w lozku prawie nic nie czuje... A kiedys bylo nam razem cudownie, seks byl wspanialy! Nie wiem, co robic, aby stare czasy wrocily :(

Gość szaszasz
moze wkradla wam sie rutyna do lozka?:) probujecie nowych rzeczy? seksu w plenerze, na balkonie, na parkingu?:P co kolwiek co mogloby was ozywic:)

Gość Eoattc
Są dwie opcje. 1. Kiedyś Cię bardzo kręcił ale to mineło, więc chyba trzeba poszukać iinego modelu albo 2. Spróbujcie zaszaleć w łóżku, może po prostu nudą wieje?

Gość miniosa
i to jest wlasnie dziwne, kochamy sie na nascie sposobow, w roznych miejscach.. jest rewelacyjnie, ale nie udaje mi sie skonczyc!! ale to tylko przy seksie... w inny sposob orgazm jest!

Gość Eoattc
To polecam skupić się na tych pozycjach, które dają najlepsze efekty, jak to nic nie da to chyba pozamiatane.

wiem co mówię...zależy ile z nim jesteś...jeśli nigdy? he...moja odpowiedz na nie...prędzej czy później związek się rozleci... Witaj Szejku:)

szczerze? jak sie ma nascie lub mało dzieścia lat to kobiety iaczej to czuja...po 30....rewelacja...to chyba przychodzi z czasem, nie mylic z doswiadczeniem)

Gość heh a ja
Sypiam z facetem ponad 5 lat. Nie wiem co to orgazm:/ No chyba,żę łechtaczkowy

nie lubie plastikow.. :> ale szkoda ze ta moja nie jest taka poreczna :D

Gość dolorexs
do kvrwynedzy skup sie na swoich doznaniach w czasie seksu to dojdziesz!Faceci nie maja z tym problemow bo czy jestescie grube czy brzydki z cyckami czy bez to zawsze sie spuszczaja.Dlatego ze skupiaja sie na robocie a nie na dyrdymalach!

chyba nie tak dolorex., gdyby im bylo wszystko jedno to by brali co w ręce się nawinie, chociaż pewnie są tacy...ale są też inni:)

z tego co mi wiadomo to jest to prawda ze myslicie o bzdetach podczas seksu :>