Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie wiem co ze mną...

usta, ręce - OK! klasyk już nie...

Polecane posty

może Wam się wyda głupi ten problem... mój facet mówi, że oralny seks w moim wykonaniu uwieeeelbia (ze jego byle byly w tym beznadziejne), i że mam złote ręce (żadna nie sprawiała mu swoimi dłońmi takiej przyjemności jak ja). Lecz gdy przyjdzie do klasycznego seksu, gdzie to ja powinnam dowodzić (jeździec itp.) jakoś mi nie wychodzi... :( Co jest nie tak?!

Gość ja juz sama nie wiem nie
To niezbyt dobrze o nim swiadczy, jesli sie tak wypowiada o swoich bylych i wywleka ich intymne sprawy w waszym lozku... Moze chce Cie dowartosciowac, abys poczula sie pewniej w "tych" sprawach, wybral jednak zla metode

Gość sex in the night
Poprobuj, kwesta wprawy:-)

Gość sex in the middle of nowhere
Zreszta dlaczego Ty masz dowodzic, on tez moze przejac paleczke ;-)

chodzi o to, że on był już doświadnczony jak się poznalismy a ja nie... i na początku nie mogłam się przełamać, żeby zrobić mu loda. Jednak jak już się skusiłam (nie, nie zmusił mnie do tego) to powiedział, że w życiu nie było mu przyjemniej. tak samo stwierdził, że wystarczy jeden mój dotyk a mu już staje. Rozmawiamy o naszej przeszłości, wychodzmy z żalożenia że przeszłość nie jest ważna, ważne jest to co jest teraz. ja miałam doswiadczenia z chlopakiem ale tylko jakieś tam pieszczoty no a że on starszy jest to i bogatszy w doświadczenia. Dodam, że wyznał mi, że żadnej kobiety tak w życiu nie kochał i nawet jego mama stwierdziła, że nigdy nie widziała go takiego szczęśliwego ;)

ajj chodzi o to, że on cały czas dowodzi, a ja chce żeby on mógł odpocząc chwile, bo tak sie wydaje ale seks potrafi zmęczyc (bo nie ukrywam ze często kochamy sie dlugo) i mi nie wychodzi :(

Gość sex in the middle of the night
No to wszystko super:-) Ilosc nie swiadczy o jakosci:-) Super, ze mu pasuje, co do stosunku tez na pewno sie dogracie, kwestia czasu:-)

dzieeeki za te słowa:) bede spać spokojnie ;) i przy najbliższej okazji zaczne 'treningi' ;)

Gość sex in the name of love
To sprobuj czasami przejac inicjatywe:-)

Gość ja juz sama nie wiem nie
Moze podniecil sie tak bardzo, gdyz wie, ze nikomu wczesniej tego nie robilas i ze w tym wzgledzie jest pierwszy, dla facetow takie rzeczy sa wazne! I nie wiem, dlaczego nie chcesz uwierzyc, ze seks z Toba naprawde mu sie podoba! Poza tym facet Cie kocha, wyluzuj i uwierz, ze potrafisz mu dac wielka rozkosz!

A powiedzcie mi jedno - kondycja fizyczna ma wpływ na jakość życia seksualnego, prawda?

Gość sex in the sunshine
Moim zdaniem ma, im ktos bardziej gibki, tym lepiej ;-)

no to ide na silownie! ;D

sex in the name of love - własnie o to chodzi, że czasem przejmuję inicjatywę, tyle że z opłakanym skutkiem... albo mi niewygodnie albo mi zaraz nogi dretwieja czy coś... :/ wkurzam sie za to sama na siebie i słusznie...

wez ze soba chlopaka :) fragment z wierszu o slowiku: "Co mi natura dala wykonuje wiernie. Lepiej krotko a dobrze niz dlugo a miernie" Dlatego lepek w gore, biust do przodu i praktykowac :>

taaa gdybym to ja chociaż miała ten biust... :] ledwo A...

no niby nie ma ale ja i tak mam kompleksy... zwłaszcza że moja siostra ma C - co tu dużo mówic: zazdroszczę jej...

ale przynajmniej Cie nie boli na jezdzca prawda ?:) male jest piekne. Nie smutaj.

a no nie boli ;) i to jest duuuży plus:) ale co z tego jak i tak jestem w tym benadziejna...

Gość sex moral
Rozmiar jest niewazny, sama mam B ;), wszystko kwestia wprawy:-) Duzo bardziej wazne jest Twoje podejscie, reszta to praktyka:-)

dzięki Szejku ;) może ja tak marudze, bo jeszcze nie miałam większych doświadczeń z facetami i mam takie wkręty ze jakby nie było to nie bede lepsza od jego byłych... nie wieem, moze sie do psychiatry przejde.. :/ bo czesto mysle nad tym i sie dołuje:/

Gość sex as a weapon
Autorko, ja tez niem mam wiekszych doswiadczen, ale to nie ilosc a jakosc sie liczy:-) Mozna z jednym chlopakiem przerobic cala kamasutre, kwestia checi :P Masz dobre nastaiwenie,wiec mysle, ze na pewno sie super zgracie :-)

Gość sex as a spiritual experience
Autorko, jesli juz to do psychologa, psychiatra to tylko leki przepisuje :P Jesli jestes otwarta, to nic Mu wiecej nie potrzeba ;)

sex moral - ja marzę o B... :( sex as a weapon - oj z nim to ja mogę przerobić kamasutrę i jeszcze więcej ;)

Gość sex whatever
Sorry, te nicki ze sexami to ja w jednej osbie, taka dzis nocna mania;-) Wiesz mezczyzna potrzebuje kobiety, ktora bedzie otwarta, reszte da sie dopasowac ;-) I tak juz super komplment, ze oral jest super, reszte tez sie dopasujecie, kobieta, ktora jest ciekawa i sama poszukuje, jest tez zawsze pociagajaca dla mezczyzny:-) Dziewczyna, ktora kocha sex, bedzie zawsze sexi dla swojego partnera ;-)