Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123***

co zrobić z suchym kaszlem i ostrym bólem gardła - chce spać

Polecane posty

Gość 123***

Witam! Spałam sobie smacznie przez jakieś 3 godzinki, po czym obudziłam się ok. 12 i przewracałam się z boku na bok, z boku na bok, bo suchy, ostry kaszel oraz ból gardła nie dawał mi zasnąć. Szukam więc tu ratunku. Czy ktoś zna skuteczne metody na ten suchy kaszel - bo on męczy mnie najbardziej? Na gardło brałam jakies tabletki od bólu, bo już mnie tak kilka dni choróbsko trzyma, ale nic nie daje. Jutro rano lecę do lekarza, ale jednak wyspać bym się chciała.... :(

Gość 123***
No tak, nie ma to jak oczekiwać tłumów ludzi o 2 w nocy na forum... Masakra :(

Gość Adrian 23 Płock
ponoć sperma ma balsamiczne właściwości a co do forum to siędzą o tej godzinie wykolejone pedały takie jak ja buhahaha

Gość 123***
Moja "sperma" śpi w najlepsze ;) Co do pedałów, to nikt nie powiedział, że nie mogą oni znać skutecznych sposobów na moje dolegliwości. No, można powiedzieć, że nawet mnie rozśmieszył Twój post :) co nie zmienia faktu, że nadal chce mi się spać a w gardle i w ogóle w ustach mam pustynie :/

Gość Anq25
surowym jajem przepłucz gardło...nie będzie suche...co do kaszlu polecam spać na półsiedząco...

Gość 123***
Kurcze, sprawdzę to, może coś da, bo już ledwo żyję, niewyspana a do tego chora... :(