Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkurde belek

wyrzut pryszczy po herbatce z bratka

Polecane posty

Gość kkkkkkkurde belek

kupilam kiedys taka w zielarzu herbatke antytradzikowa na bazie bratka, pisalo tam ze moga sie nasilic objawy, wypilam cala regularnie 2 razy dziennie i syf na syfie :O:O:O kieyd przestana mi wyskakiwac? jak to dziala? bo sie zalamuje, niby ona ma leczyc, ale przez ten czas wygladam jak dałn z takimi prycholami, ile moze ten okres sie utrzymywac? az wszytkie wyskocza?

Gość makabreska
no wlasnie...to jedyny minus herbatki (no moze oprocz smaku ;) ), najpierw wszystko oczyszcza, wiec wylazi, a potem buzia jak dupcia niemowlaka ja nie bede cie zalamywala, ale u mnie utrzrymywalo sie to 3 tygodnie, czyli cala pierwsza kuracje, podobno pije sie 3 tygodnie, robi tydzien przerwy i znow wraca do picia, ja jak zrobilam przerwe zaraz przestalo wychodzic i tak juz zostalo przy nastepnych tygodniach, wypilam takie trzy szusy i z pol roku utrzymywal mi sie efekt, ale ja ogolnie nie mialam tradzikowej cery, wiec nie wiem czy na kazda tak bedzie dzialalo

organizm sie oczyszcza a jak długo to zależy w jaki stopniu jadłaś mięsa i chemie i warzyw , warzywa i owoce też oczyszczają organizm ale trzeba jesc surowe

Gość poradzcie
bylam u kosmetyczki na oczyszczaniu powiedziala ze moge miec strupki i zeby ich nie ruszac do zagojenia wiec nic nie ruszalam ale i tak mi wychodza i to jeszcze takie ze swedza i takie pod skora gorki bolace czy to zginie czy ona mi zle oczyscila twarz wam tez tak sie robilo po oczeszczaniu??/