Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweleeekkkkk

Moja kobieta sie masturbuje

Polecane posty

Gość Paweleeekkkkk

Cześć ostatnio po rozmowie ze swoja kobietą zacząłem sie zastanawiać czy sie masturbuje. Zapytałem sie jej przy naszym następnym spotkaniu dowiedziałem się wtedy ze robi to. Spytałem sie jej jak czy czesto powiedziała że pare razy w tygodniu. Nie wiem sam co o tym myśleć. Z jednej strony to jest normalne przy najmniej dla mnie bo jeżeli ma ochotę to dlaczego miała by sobie nie dogodzić sama tym bardziej ze wtedy ona wie czego chce. Ale z 2 strony boje się czy jej wystarczam czy ja podniecam może mam za małego ? Rozmawiałem z nią na ten temat nasze życie sexualne dopiero sie zaczeło i dopiero poznaje jej potrzeby. I nie moge sie pochwalić jakimis wielkimi dokonaniami wiem ze nie dochodzi z byt często ale staram się i wierze w to ze za nie długo będę w stanie ją częściej zaspokajać !

Gość fly...
kazda kobieta to robi tylko nie kazda sie przyzna...to nie ma nic wspolnego z tym czy jej z toba dobrze czy nie to jest inny ridzaj przyjemnosci

Gość Paweleeekkkkk
Hmm może masz racje ale to jest troszkę dziwne dla mnie jak się o tym dowiedziałem w pewnym stopniu poczułem się zdradzany ! I jestem ciekawy czy to może być ze względu na to ze jej czasem nie zaspokajam !