Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxi1967-42

co zrobic gdy nie mam pracy

Polecane posty

Gość roxi1967-42

Niech mi ktos powie co mam zrobic ,nie mam pracy ale bardzo jej potrzebuje ,jestem krawcowa z zawodu ,przez dlugi czas wspolpracowalam z jednym zakladem ale on stwierdzil ze nie chce juz ze mna pracowac i zastalam bez pracy ,rosna mi zadluzenia ,ktore chcialabym splacic ale jak .Moze mi ktos podpowie bo ja naprawde nie wiem jak mam jej dalej szukac ,chodza mi po glowie najgorsze mysli ,oraz takie zeby sie znieslawic przez platny sex .Jestem w wieku dojrzalym i nie mam pojecia co dalej ,moze ktos w podobnym wieku sie do mnie odezwie i mi cos podpowie a moze pomoze .

Gość Skarbik
Kobieto dojrzała amieść ogłoszenie w prasie ,słupie ogłoszeniowym,etc że nawiazesz wspólpracę z zakładem odzieżowym ,dobrym pomyslem jest również zamiescic ogłoeszenie na gumtree.pl to portal ogłosewniowy dam prace -poszukuję zatrudnienia.Opcja z sexsem nie jest trafna -zapomnij o tym rozwiazaniu bo "ugotujesz" sie psychicznie

Gość je jestem teraz w podobnej
sytuacji firma w której pracuje produkuje sprzęt górniczy ale są cięcia na kopalniachi itd i jestem na bezpłatnym urlopie już ze 2 tygodnie a ofert jak na lekarstwo pojawiają się tylko za najniższą krajową i to wychodzi tak że jakbym pracował w tej firmie jeden miesiąc to wyjde lepiej niż za najniższą krajową prawie 3 miesiące...

Roxi a nie bylas w UP? Tam powinni Ci pomoc w zrobieniu biznesplanu na otwarcie wlasnej dzialalnosci - w domu. Sprobuj, szycie na miare, reparacja, przeszywanie itp itd. Z tymi ogloszeniami to tez nie jest glupie. Sama przechodzilam przez to pieklo, wiem co to brak pracy, pieniedzy, powolna utrata nadziei. To ostatnie jest najgorsze.

Roxi a co dokładnie szyjesz ?:)Ubrania ,odzież roboczą ,może masz talent do szycia firan ,lambrekinów ,rolet rzymskich ?