Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mam dola..........

tak mi smutno i plakac sie cce........

Polecane posty

:O😭

nie chce mi sie smiac. chce mi sie plakac.....tesknie okropnie.........😭

mam juz dosc wszystkiego.....

od 4 lat w rozlace widzimy sie przez 3 misiace w roku. w tym roku widzielismy sie tylko 5 tygodni. tesknie bardzo. mamy 2 dzieci. 13 letni staz malzenski. kurwa .....co za zycie popierdolone...

pomaga , wiem, ale jak dlugo mozna zyc bez siebie. co to za zycie na odleglosc. chce zeby juz wrocil ale nie ma na to szans.

witaj.....mozemy sie razem posmucic, jak chcesz...mam podobna sytuacje do ciebie, wiem, co czujesz.Moj facet jutro wyjezdza na pol roku za granice.....a ja juz dzis nie mam sil....pozegnaLAM go juz w sobote, jest u swojej matki, stamtad wylatuje jutro....masz racje, zycie jest do dupy....

za granica jest. ale na razie nie zapowiada sie na powrot. a do tego chcemy wziac kredyt na dom i kurna trzeba go bedzie splacac. nie ma innego rozwiazania na razie. szlag mnie trafia jak sobie o tym mysle. co za kraj. zeby nie bylo pracuy dla ludzi tylko trzeba emigrowac za chlebem......

hej Freydis z poczatku jest ciezko jak wyjezdza potem sie czlowiek przyzwyczaja i jestci obojetne a teraz jego nieobecnosc jest nie do wytrzymania. tesknie tak bardzo ze az boli.....

Gość cztery lata
za granicą tyra i kredyt musicie wziąć ?

no niestety tak wyszlo. splacalismy inne zobowiazania, komornika i inne dlugi.

Gość jak wiekszość
innego wyjscia nie ma ,bo u nas z takiego bagna cięźko byłoby wyjść .Ale masz dzieci ,plany i przyjdzie taki dzień ,źe będziecie wszyscy razem. Nie ma takiej opcji abyście tam razem byli ?

mi to tak wszystko obrzydlo juz...moze lepiej sie rozstac by nie cierpiec....nie wiem czy jest sens czekac...co to za zycie w rozlace....

Gość Pewnie że
różnie .Tylko nie musi w każdym przypadku. Nie kracz,autorka będzie miała większego doła . Jest dorosla i zdaje sobie sprawę jakie mogą być konsekwencje

Gość Nie zawsze się
układa tak ,jakbyśmy chcieli. Tylko na początku jest ładnie i pieknie ,dopóki nie zwali nam sie na głowę lawina kłopotów .Wtedy szuka się za wszelką cenę rozwiązania ,a w takiej sytuacji jest wiele małżeństw ,par.

sory, nie bylo mnie . nie mozemy tzn. syn tu ma szkole , w tym roku bedzie zdawal do gimnazjum. sam/a rozumiesz ze trzeba tego dopilnowac. mlodszy ma dopiero 9 miesiecy wiec nie ma nic do powiedzenia , starszy nie chce nawet myslec o wyjezdzie.