Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez sie mecze

Przyznalam sie- teraz sie panicznie boje

Polecane posty

Gość tez sie mecze

jestem z mezem od 7 lat od 5 malzenstwem- zawsze bylo ok! na poczatku spotykalismy sie tak sobie, byl czas ze sie poklocilismy i stwierdzilam ze to koniec nie trwalo to jednak dlugo ja bylam mloda i glupia mialam 16 lat i przespalam sie z innym, nigdy bym mu nie powiedziala gdyby tamten do mnie nie napisal a maz przeczytal sms (tamten jest mezem kolezanki) teraz ja nie umiem sie zachowac i spotykac z nia a czesto sie widywalysmy, dodam ze maz jest ode mnie duzo starszy tak mnie to dreczy, to byl moj zyciowy blad pewnie zaraz mnie tu zlinczujecie

Gość tez sie mecze
dodam ze od 17 roku zycia mam czyste konto, mamy 2 wspanialych pociech, cieszylam sie kazdym dniem, kazda chwilą, a teraz panicznie sie boje ze jak wyjde do tamtej to albo powiem ze ma meza ch.... albo moj oskarży mnie o zdrade, czuje ze odcielam sie od swiata, panicznie sie boje, bardzo go kocham i nie moglabym go skrzywdzic!

Gość czy wtedy
on był już mężem Twojej koleżanki?

Gość tez sie mecze
kaczor powaznie myslisz ze wszystko bedzie ok? brakuje mi konaktu z ta dziewczyna al po prostu sie boje, dodam maż jest starszy o 13 lat! Ale nigdy nie moglabym go zranic!

Gość tez sie mecze
nie tamten nie byl jej mezem! ja wyszlam za maz prawie 5 lat temu, a oni 3 lata po nas (ale tamten z nia krecil :( ) pozatym nie moglabym komus zniszczyc rodziny

Gość czy wtedy
to w czym problem?Byłaś młoda i wolna,tak jak on. kaczor32-ma rację :)

Gość tez sie mecze
Zazdrosna a o kogo? KOCHAM mojego męża, byłam głupia i ślepa, jednak nie rozumiem jak facet mający żonę i dziecko może wyskoczyć smsem z niemoralną propozycją do mężatki z 2 dzieci! Więc co uważacie że niepotrzebnie się zadręczam i spokojnie mogę się spotykać dalej z tamtą dziewczyną? (ona uważa swego męza za chodzący wierny ideał)

Gość kaczulinnnda
kaczor a śnieżką chcesz? 😠

Gość kaczulinnnda
tez sie męczę - wez to olej....🖐️

Gość czy wtedy
Czy to takie trudne powiedzieć temu kolesiowi, to co tu napisałaś? Powiedz mu,że jesli nie da Ci spokoju,opowiesz wszystko jego żonie!

Gość tez sie mecze
ale ja na oczach meza mu odpisalam na tego sms "mam meza ktorego bardzo kocham i dzieci ktore sa dla mnie wszystkim" tak jak jest! ale nie umiem uwolnić się od tej myśli :( pozatym nie chce spotkac tamtego frajera- lubie jego zona ale czuje jakis lęk zeby ja odwiedzic :(

Gość takie są skutki rozwiązłości
seksualnej, zdarzyło się dawno, a ciągle zatruwa życie.

Gość tez sie mecze
tylko ze problem jest taki ze z jego zona sie widywalam czesto! ja dawno zapomnialam o tamtym a teraz? nie umiem , ciagle mialam koszmary ze przez to maz mnie zostawi :( itd bo wczesniej nie wiedzial ze jeszcze ktos byl, a ja go tak kocham- meza i dzieci!!!! to caly moj swiat

Gość tez sie mecze
dodam ze od 5 mcy coagle przez to placze po katach maz chyba przez to ze panikowalam ze mnie zosatwi wrocil do palenia :( nigdy nie bylo miedzy nami zle, teraz niby tez jest ok ale ja nie umiem tego "amputowac" z pamieci, nie umiem zapomniec, dotad cieszylam sie kazdym dzieciecym usmiechem, kazdym sukcesem dzieci, a teraz nie chce mi sie zyc :(

Gość kaczulinnnda
jak mozna sie jakims frajerem tak przjemowac? :o😠

Gość tez sie mecze
Kaczor on powiedzial ze jemu jest ze mna dobrze i myśli ze zamknęliśmy ten temat raz na zawsze! Choc jak to uslyszal powiedzial ze go zawiodlam, ale potem stwierdzil ze powinnismy sie cieszyc tym co mamy uslyszalam "kocham cie, rozumiesz to czy nei , zapomnij o przeszlosci" nie moglabym go zranic! nie ukrywam ze brakuje mi kontaktu z tamta dziewczyna ale jak pisalam wczesniej- boje sie!

Gość tez sie mecze
zmienilam po tym numer telefonu ale nie wiem jak to bedzie z jego zona znam sie od podstawowki- w sumie to byla moja jedyna znajoma do ktorej czesto moglam wyjsc a teraz siedze w domu :( odcielam sie od swiata, boje sie okropnie, szkoda ze czasu cofnac nie mozna :( myslisz ze maz mi dalej ufa? Ja bym bez niego nie umiala oddychac, mamy 2 wspanialych pociech, 3 w drodze!

Gość tez sie mecze
kaczor mam nadzieje ze jeszcze sie tutaj odezwiesz! zajrze tutaj potem

Gość czy wtedy
Przeszłości nie można zmienić,ale można do niej nie wracać!Mąż pewnie też miał przed Tobą inne kobiety,lub kobietę.Nie musimy być tymi pierwszymi.Szkoda,tylko,że nie powiedziałaś mu o tym wcześniej.Jeśli sie kochacie,to wszystko będzie OK. Jeśli chodzi o te koleżankę,to nie masz powodu unikać spotkań z nią.On chyba nie pochwalił się jej,że pisał do Ciebie i składał propozycje?

Gość tez sie mecze
jestem pewna ze nigdy go nie zdradze! napewno sie nie pochwalil! Dodam ze ja swoj 1 raz przezylam z mezem! ale boje sie ze jakona przyjdzie mezwoei sie wszystko przypomni itd, szlag by to trafil :(

Gość czy wtedy
Kochasz męża i dzieci.To co zrobiłaś dawno temu nie powinno być przyczyną nieporozumień między Wami, teraz.Tamten powinien dać Ci święty spokój!Zająć się swoją żoną!Możesz mu powiedzieć,że Twój mąż wie o wszystkim i nic nie będzie w stanie popsuć relacji między Wami.

Gość czy wtedy
Pozostaje Ci ,więc zrezygnować z kontaktów z nią.Ważniejsza jest rodzina,na której Ci zależy.

Gość ale jak mialas 16 lat
to juz bylas zwiazana z Twoim obecnym mezem?? Bo jezeli nie to nie rozumiem Twoich rozterek... A jesli bylas z nim zwiazana czy to znaczy, ze majac 18 lat wyszlas za maz, a majac 23 dorobilas sie juz 2 pociech?

Gość bidny kurwiszuś
tak dawno to było a Ty sie tak niby przejmuejsz? cos pierd.olisz :) za często powtarzasz , ze maz i dzieci to caly twoj swiat Mysle, ze cie dupa swedzi i sie boisz Usilujesz sama siebie przekonac o tej niby wielkiej milosci do rodziny, bo masz smaki na nowego fiuta Ps co to za patologia, ze dziewczyna w wieku 16 lat (sic!) sypia z róznymi facetami, gdzie jeden jest duzo starszy ???? PATOLOGIA