Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo_smutna

brak miesiaczki dlaczego?

Polecane posty

Gość bardzo_smutna

miesiaczka spoznia mi sie juz 10 dni, nie jestem w ciazy robiłam pare testow zreszta bylo by to w tym mies naprawde malo prawdopodobne... martwie sie jednak ze jej nie ma. czy to moze byc oznaka choroby? Boje sie ze to moze byc przez moja wage poniewaz pare miesiecy temu ze stresow schudlam 10 kg i wazylam 43 kg teraz przytylam jakies 2 kg ale 2 mies temu przestalam brac tabl anty i moze ta waga ma jakis wplyw na moje miesiaczki? bo wiadomo ze wczesniej tegulowaly to tabl co do dnia... martwie sie a nie moge isc teraz do gin bo mieszkam w obcym miescie i nie zabardzo wiem gdzie a ufam głównie mojej pani doktor. jakie moga byc powody braku mies?

Gość moze dlatego ze
przestalas brac tabletki anty ,ja jak bralam anty mialam zawsze regularna a jak przestalam brac to mam w innych dnich

Najprawdopodobniej sama sobie odpowiedziałaś na to pytanie - stres i spadek wagi jak najbardziej może opóźnić miesiączkę. Oczywiście zaprzestanie brania tabletek antykoncepcyjnych też może mieć na to wpływ. Ja bym poczekała jeszcze kilka dni.

Gość stres jak najbardziej
ja kiedyś ze stresu nie miałam 3 miesiące okresu i musiałam iść w końcu do gina po leki na wywołanie

Gość bardzo_smutna
kurcze... to ja juz nie wiem... czekam i czekam... zrobilam dwa testy i dwa byly negatywne wiec chyba jest mala mozliwosc pomylki? zreszta ze wzgl na to ze wyjechalam na studia do innego miasta to z moich chłopakiem kochalismy sie tylko raz oczywiscie zabezpieczajac sie i dodatkowo w ostatni dzien wczesniejszej miesiaczki wiec ponad miesiac temu takze mysle ze byla mala sznasa na ciaze a dodatkowo test by to pokazał jeden albo drugi prawda? brzuch mnie nie boli nie mam nabrzmialych piersi jak zawsze przed okresem i nie mam dola tzw płaczliwych dni bo mam je przed okresem zawsze... boze! juz mnie to wkurza!!

Gość bardzo_smutna
dziewczyny chyba ze znacie jakiegos godnego zaufania gin w katowicach?? bo nie wiem co robic? czekac??

Gość paaatka
według mnie nie masz na razie się czym przejmować. każda kobieta inaczej przechodzi okres. mi często spóźnia mi się miesiąc, albo tydzień. moja pani ginekolog twierdzi że to przez moja wagę i nie nie mam się przejmować. ale nerwówka zawsze jest czy będzie o czasie czy nie.

Gość bardzo_smutna
a jak zrobilam 3 testy rano z porannego moczu ale z tego samego i wyszły negatywne po 9 dniach po planowanym terminie miesiaczki to mogłys ie mylic jednak??

Gość bardzo_smutna
niech ktos odpisze :(