Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konwalia białaa

kobitki z cera mieszana,wrażliwą + problem-trądzik co polecacie do mycia twarzy?

Polecane posty

Gość konwalia białaa

zeby nie wysuszalo za bardzo, i zeby to nie bylo mleczko do demakijazu, raczej wolalabym jakis żel albo pianke do mycia twarzy i dekoltu. dziekuje z góry :)

Gość konwalia białaa
aha i do tego u mnie na karku 30 :) wiece zele typu under twenty odpadaja, musze miec cos dla kobiet w moim wieku:)

Gość konwalia białaa
czy sperma jest dobra? bo tak słyszałam

Gość mistrzsztuki

Gość żel ziaja
zielona butelka seria oliwkowa

Gość żel ziaja
nie polecam żadnych oczyszczających, usuwających sebum na dłuższą metę tylko podrażniają i pogarszają stan skóry ziaja jest nieinwazyjna możesz myć 3/4 razy dziennie naprawdę dobra

Gość bojabojaboja
Ja polecam kosmetyki AA - mają żele, które jako jedyne nie wysuszają mi buzi. Niedawno wyszła seria "skóra pod kontrolą" do opisanego przez Ciebie rodzaju skóry. Możesz spróbować. Chociaż ja osobiście wolę żel AA Ultra Nawilżanie, bo właśnie oprócz tego, że oczyszcza, to zostawia skórę taką mięciutką a nie ściągniętą. I ja również mam cerę wrażliwą, a do tego mieszaną.

Gość bojabojaboja
Acha i to jest niestety tak, że co jednej pasuje, dla drugiej może się okazać totalną klapą. Ja żel ziaja wyrzuciłam po kilku użyciach, bo ściągał mi skórę a poza tym był strasznie niewydajny:/ Musisz trochę potestować.

Gość konwalia białaa
dzieki kobitki kochane! ja uzywalam LRP Effaclar i w sumie na poczatku extra a teraz za bardzo wysusza! wczesniej uzywalam painke clena &clear i tez bylam w miare zadowolona! ale traz potrzebuje czegos co zadba o moja juz bardzo zmeczona przez trądzik buzke:) sprobuje ten AA a co sadzicie o zelach Tołpy?

Gość aliyah33
Polecam Wam ciekawy artykuł na temat cery wrażliwej i naczyniowej: http://www.firmin.pl/Members/admin1/cera-wrazliwa-i-naczyniowa?getBranches=uroda-i-leczenie&portal_type:list=Article&article_type=Article. Jeżeli chodzi natomiast o cerę wrażliwą, którą sama mam to polecam do mycia mleczko AA do skóry wrażliwej - u mnie jej nie przesusza dodatkowo i nie podrażnia :)