Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jastinka

Przebarwienia!

Polecane posty

Gość jastinka

Przez jakie ostatnie 10 lat najpierw brałam Minulet potem jak go wycofano z aptek zaczęłam brać Femodem!No i przez te 10 lat łaziłam na solarium ale w normie bez przesady no i popalałam papierosy!Palenie rzuciłam w styczniu tego roku i na mojej twarzy mniej więcej wtedy pojawiły się przebarwienia!Wstrętne brunatne plamy nad ustami i na kosciach policzkowych!Z daleka wyglądałam jak z wąsami!Koszmar czułam się jak trędowata,nie pomagały,żadne kremy wybielające.Kto mądry powiedział mi,że to może być wina tabletek w połączeniu z solarium. Od lipca nie chodzę na solarium i odstawiłam tabletki! Zrobiłam badania krwi i próbę wątrobową i wszystko jest w normie,chodzę biała jak trup przez to ochotę na sex mam znikomą jak widzę to swoje blade ciało... Plamy z twarzy znikają bardzo powoli ale już są ledwo widoczne,chciałabym wrócić do tabletek. Jestem na etapie poszukiwań-czy która z Was przeszła co podobnego?Czy może poradzić mi co sprawdzonego? BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to chyba zależy od organizmu jednym wyjdą, drugim nie. Ja biorę Yasminelle i dosyć często odwiedzam solarium. Przedtem porobiły mi się plamy na ręce i myślałam, że to od tabletek tyle, że one były białe po czym okazało się, że to tylko przesuszony naskórek mi się zdarł. ale te tabletki które bierzesz to one chyba nie są jednofazowe tak jak moje, więc może tabletki Qlaira.

Gość ja przy tabletkach nawet
opalać na słońcu nie mogę się. mam prześlicznej urody przebarwienia - na twarzy, ramionach, plecach i dekolcie. maakabra. a biorę novynette - wcześniej yasminelle.

Gość było czytać ulotkę

ale nawet na tej cholernej ulotce jest napisane, że powinny unikać tego kobiety które miały już wcześniej problemy z takimi plamami ;]

Gość coz taka uroda
nie wolno sie opalac, ani na sloncu ani na solarium, do tego ja smaruje sie HQ GEl Neostrata, rewelacja, mialam cala gebe w wielkich plamach na policzkach i nietoperz na czole i wszystko zeszlo.

Gość coz taka uroda
Klaudynko, ale Ty nie mialas przebarwien nigdy wiec mozesz sie opalac ... a jakbys miala raz to na bank by wrocily po drugie pewnie jestes mlode dziewcze i stad nie masz jeszcze tendencji, ktore sie nasilaja okolo trzydziestki wiec nie mow hop :P

Gość jastinka
Dziękuję Wam wszystkim za podpowiedzi... Fakt ja mam 29 lat wczseniej nic mi się nie działo,myslę że to na 100% ma związek z wiekiem i z tym jak długo bierze się tabletki! Coz taka uroda ten HQ GEl jest wybielający,tak? Gdzie go można kupić-w aptece? Drogi? Pozdrawiam cieplutko.

a no ja nie mówię, że przebarwienia nigdy mi nie wyjdą. Tyle, że nie wyszła też od razu żadna rekcja na słońce czy solarium. Owszem mam jedno przebarwienie, które wyszło jakieś kilka lat temu i bałam się, że będą właśnie problemy ale na szczęscie na razie ich nie mam ale pewnie z wiekiem no i jeśli będę brać tabletki przez X lat mogą wyjść.