Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiaca mama

złe samopoczucie...

Polecane posty

Gość spiaca mama

mam problem ze złym samopoczuciem... nie jest ono związane z żadną chorobą (wyniki badań dobre) a od jakiegoś miesiąca( może troche dłużej) ciągle jestem zmęczona, osowiała, mam bóle i zawroty głowy...nic mi sie nie chce... boli mnie brzuch u dołu i ogólnie jestem jakaś przewrażliwiona... nie pracuje tylko opiekuje sie moim 21 miesiecznym synkiem wiec niby nic meczacego... ale ostatnio ciagle usypiam np jak malego klade spac to usypiam razem z nim... wieczorem mimowolnie ok 19-20 oczy mi sie kleja i jak znajde tylko jakas poduszke to juz nie ma szans zeby mnie dobudzic... wstaje ok 6-7 rano wiec tez nie jest az tak zle... biore od 1,5 roku tabletki anty yasmin wiec wykluczam ciaza ale ostatnio nawet dla pewnosci zrobilam test i wyszla jedna gruba krecha wiec to nie to... zastanawiam sie czy to przesilenie jesienne czy co... moze jest tu ktos o podobnym problemie....

Gość spiaca mama
czyli nikt tak nie ma?!

Gość opopop111
A robiłaś badania w kierunku tarczycy? Permanentne zmęczenie i senność to częste objawy (tylko nie wiem czy nad czy niedoczynności) tarczycy.

Gość a moze to z nudow

Gość ja ci powiem co to
zaczeli grzać w kaloryferach i powietrze jest do dupy suche i wogóle. Brakuje słońca. Szaro, deszczowo, ciśnienei niskie no i cię dopadło. Mam to samo. Tez mi sie chce spać i zero chęci do życia. Przyjdzie mróz i zobaczysz że ci się poprawi.

Gość spiaca mama
no mam nadzieje że to ta pogoda... ciąża to raczej nie jest bo jak juz wspomniałam biore anty i robiłam jakies 3 tyg temu test i była 1 krecha

Gość spiaca mama
zrobiłam przed chwilą kolejny test i to nie ciąża... może jednak zrobie te badania z tarczyca...