Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka bez misia

CO JA MAM TERAZ ZROBIĆ BŁAGAM POMÓRZCIE??!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość julka bez misia

Jestem z chłopakiem od 2 lat jest mi z nim bardzo dobrze tylko problem jest w tym że czasami jest strasznie nudny mamy po 17 lat a on zachowuje się jak co najmniej 25 latek pochodzi ze strasznie ułożonej rodziny jest bardzo grzeczny ,opiekuńczy spokojny i ułożony prawdziwy skarb a do tego zabójczo przystojny nie pali pije tylko czasami interesuje się muzyką i literaturą do tego gra profesjonalnie na fortepianie i gitarze elektrycznej no cóż mój problem polega na tym że jestem strasznie żywiołowa i nie potrafie siedzieć długo w jednym miejscu w głowie mi imprezy i świetnie się przy tym bawie czuje się jak ryba w wodzie z kolei on najlepiej siedział by ze mną w domu i oglądał filmy i najlepiej się czuje kiedy jesteśmy sami bardzo go kocham ale czy nasz związek ma szanse na przetrwanie??

Gość julka bez misia
dlatego czesto się wymykam z domu pod pretekstem śmieci wyrzucenia by znajomemu panu Zdziśkowi spod śmietnika zrobić : miś w kapturku- miś bez kapturka. jak miś mi splunie w oko to wracam grzecznie do domu

Gość koniecznie zainwestuj
8zł w słownik ortograficzny, bo orty sadzisz kompromitujące....toż to się Gierek w trumnie zesrał....Pomożecie.........

Gość julka bez misia
podszyw -idz sobie zwal konia jak pisze o swoich problemach miłosnych to mam gdzieś bł.ortograficzne:P

Gość julka bez misia
cóz poradzę , że zbyt ułożony i porządny ten mój luby. a ja mam kurwiki i oczach... i wciąż wilgotno w majtach

Gość koniecznie zainwestuj
no to jeszcze postaraj się o dobry wibrator, to ci przejdą , problemy miłosne.....hahahahahahaha

Gość julka bez misia
chodzi mi o to że może ktoś z was miał taką sytuacje w życiu albo zna takie pary jak my i chce wiedzieć czy takie związki są w stanie przetrwać na dłużej?

Gość julka bez misia
chętnie zaproszę jakieś pary do wspólnych igraszek....

Gość sorry aleale
ja mysle, ze wasz zwiazek ma male szanse. ty bedziesz czula sie ograniczana, on bedzie mial pretensje za te zywiolowosc... ee

Gość evonne
Twój partner to typowy domator.Spróbuj Go jakoś rozruszać.Może zaproponuj- Kochanie dziś spędzamy wieczór po twojemu a jutro po mojemu.

Gość dziad i baba
taK jak myslalam, tepy gowniarski kurwiszon, ktory slowa bez bledu napisac nie umie, 17 lat, dwa lata w zwiazku, 15 lat jak zaczela z nim, a pewnie i przed nim byly "wielkie milosci", idz ty tepa kurwo sie uczyc a nie pierdolisz sie po katach na imprezach a za chwile zalozysz temat, ze sie boisz powiedziec rodzicom, ze w ciazy jestes

Gość julka bez misia
ale kiedy ja widze że on się męczy na dyskotekach i imprezach widać że próbuje się dobrze bawić ale jednak to nie jego klimaty:(

Gość julka bez misia
a tak woguóe to ty jakiś popierolony jesteś no niby gdzie te błędy debilu???!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość julka bez misia
nie oceniaj mnie pochopnie i nie wyzywaj to że lubie się bawić na imprezach to nie znaczy że jestem kurwą i pierdole się po kątach mój chłopak jest moim pierwszym facetem i nigdy go nie zdradziłam a i przed nim nie miałam patnerów ....

Gość dziad i baba
ale wogole w wieku 15 lat pomyslalas o tym zeby go miec i majac 17 lat nie masz cnoty i mozgu jednoczesnie! jak mozna w wieku 15 lat wogole myslec o jakimkolwiek innym partnerze niz kolega, skoro cie juz wtedy swedzialo miedzy nogami to swiadczy o czym? o tym ze jestes kurwiszczem, z reszta jak wiekszosc dzisiejszych gowniar

Gość evonne
Dziewczyna grzecznie zapytała a Wy już ją zjedliście!W każdym widzicie zło!Nic się Was nie można poradzić!

Gość julka bez misia
po pierwsze to że jesteśmy ze sobą od 2 lat nie znaczy że sypialiśmy ze sobą w wieku 15 lat!!!!!!!!!! Nasz pierwszy raz był w te wakacje i oboje mieliśmy już po 17 lat więc myśle że to wcale nie tak wcześnie bo chyba lepiej tak niż jak zaczyna się w wieku 12 -13 lat nie wiedząc nawet do czego służy gumka??!!!! I przestań się tak już bulwersować bo świata nie naprawisz możesz jedynie popracować nad swoim słownictwem bo jest fatalne...klniesz jak jakiś patologiczny człowiek

Gość cala popieprzona madrosc kafe
rada do wszystkich,którzy piszą strsznie chamskie odpowiedzi oraz zwykle maja na celu ubliżenie autorowi- dajcie sb spokoj, jesli musicie sie wyzyc to zacznijcie uprawiac sport, przy okazji sie zmeczycie i nie bd mysleli tylko o tym jak komus ANONIMOWO dokopac. w zyciu tez tak odpowiadacie na prosby?? do autorki topiku-po prostu z nim porozmawiaj, moze polubi imprezy ale akurat te na ktore chodzisz z chlopakiem nie moga mu sie spodobac np ze wzgledu na twarzystwo?? potanczyc mozecie we dwoje, bez znajomych w jakims klubie i bd w miare sprawiedliwie- on spedzi czas tylko z Tb a Ty wyjdziesz z domu. kompromis, po prostu kompromis a co do seksu- chciala, wiec juz ma pierwszy raz za soba. jej sprawa, pilnujcie zawartosci swoich majtek a nie pchajcie sie w czyjes, to tyle 🖐️

Gość dziad i baba
uwazaj, zeby ci uszy nie odpadly!! moze pierwszy raz widzisz przeklenstwo i sama oczywiscie NIGDY W ZYCIU GO NIE UZYLAS!! A FEEE!!! strzez sie!! faktycznie przeklinanie to patologia a dupczenie sie w twoim wieku nie, przepraszam za pomylke

Gość julka bez misia
odnoszę wrażenie że jesteś niewyżyty/ta i masz problemy z nawiązywaniem kontaktów międzyludzkich miałeś/łaś okropne dzieciństwo i teraz takie są tego konsekwencje tylko współczuć... spróbuj patrzeć na ludzi pozytywnie bo to że mnie zmieszałeś z błotem nie robi na mnie wrażenia tylko świadczy o tobie że masz problemy i kompleksy ... P.S TO NAPRAWDĘ NIE JEST TWOJA SPRAWA KIEDY ZACZEŁAM WSPÓŁŻYCIE I MUSISZ TO PRZYJĄĆ DO ŚWIADOMOŚCI....

Gość julka bez misia
wcześniej był tylko oral a to przecież nie współżycie

Gość Dziad i baba
Ja dlatego tak pisze bo starość w oczy zagląda a dupczenie to dla mnie tylko marzenie. Nikt nigdy nie chciał mnie dotknąć i porządnie przeruchac