Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miętusów smak

Napisze na tym forum, a co mi zależy?

Polecane posty

Facet- manipulant. odszedl do innej kobiety i nie chce calkowiecie zerwac ze mna kontaktu. wkurwia mnie to na potege. wiem, ze jezdzi do tamtej, spotykaja sie i wieczornymi porami napewno nie recytuje jej poezji :) nie daje o sobie zapomniec! odchodzac zachowal sie jak cham- przekroiczyl chyba wszystkie granice, oprócz jednej- nigdy nie podniosl na mnie reki, bo chyba bym go wtedy zabila :) bylam z nim 6 lat, na koniec wyszla z niego prawdziwa świnia, a teraz co raz napisze, ze zaluje tego, ze teskni, mysli o mnie itp. co za jełop bez honoru:(

Gość wieszzzzzzzzz
ty wiesz co masz zrobic ;) 6 lat to duzo ale szkoda czasu na jełopa, chama i choooja 🖐️ powodzenia

Gość oleeeeeeeeeeeej
go :D

A jak sobie facet może myśleć, zasymulujmy... Miałem ciebie i było MI dobrze bo kobieta jest potrzebna GDY JA o tym zdecyduję, jest jak uniwersalna zabawka, zwierzątko, istny cud do zaspokojenia potrzeb. Jak ciebie niema to zaczynam SHOW, ponieważ ZRANIŁAŚ MNIE - SPRZECIWIŁAŚ się temu co JA CHCĘ, a ja MUSZĘ posiadać kobietę. Wiec ZAGRAM durnia, zagubionego szczeniaczka, jesteś naiwna jak inne więc wrócisz i będzie wszystko grało, znów BĘDĘ FACETEM!

napewno do niego nie wroce :) tylko jaki sens jest w podjeciu decyzji o rozstaniu a pozniej skomleć o wybaczenie?? to tak,. jakby nie wiedzial ze ponosi sie konsekwencje swoich czynow.. dla mnie to jest jakis zart, kiedy podnioslam sie po tym wszystkim- to on wraca.

Gość analogiczna sytuacja
do mojej, spierdolil z mojego zycia a pozniej blagal o wyabzcenie. faceci to huje, moze nie wszyscy , ale wiekszosc ;)

Gość anka skakankaaa
i wlasnie dlatego nie potrafie zrozumiec facetow 🖐️

miętusowy smak dawno temu przechodziłam przez to samo :(ale rok krócej niż ty cóż a ostatni rok nasz współny właśnie tak wyglądał.Radzę Ci nie daj sie jeśli ten jełop będzie chciał do Ciebie wrócić szkoda zdrowia i czasu :(zapomnij ,a nawet zmień numer komórki :(wiem,że to ciężkie ,ale rób wszystko żebyś nie dała sie jemu złamać .Mój były niestety na koniec okazał sie psychopatą ,może ręki na mnie nie podniósł ale mnie wykańczał chyba psychicznie i po latach mam jakieś urazy jeszcze i nie mogę się otrząsnąć (mimo ,że 2 związki po drodze). Normalny człowiek pewnych rzeczy nie robi (nawet facet ;)ma czasem sumienie i się zastanowi czy kogoś nie krzywdzi, może nie każdy)ten twój były nie jest normalny ktoś napisał kawał hooya i ma racje

pisze mi jakies ckliwe sms-y a wieczorem jezdzi do tamtej laski. ja nic nie odpisuje, nie odzywam sie, a to jak grochem o sciane. najbardziej mnie to drazni, ze probuje pokazac, ze niby cos zrozumial, ze zaluje, a robi to samo co kiedys.niech zajmie sie swoim zyciem, po co ciagle sie odzywa?

Gość chłoptasiek taki
facec nie dojrzal emocjonalnie do jakiegokolwiek zwiazku. nie wravaj do niego, bo zmarnujesz sobie zycie.

racja koleś jest jeszcze dzieciakiem ja zablokowałabym jego numer albo powiedziała mu kilka rzeczy:) jeśli nie łączy was nic więcej jak praca lub wspólne interesy to olej dziada i po sprawie;) nawet zacznij sie częściej zajmować jakimiś przyjemnymi rzeczami jak zakupy ,kosmetyczka chodzenie na basen saune etc. byleby o nim nie myśleć ;) zacznij robić coraz więcej dla siebie

dzieki bewitched 🌼 nie moglam tego zrozumiec jak mozna sie tak zachowywac, odszedl-ok, uszanowalam to, ale po huj szuka kontaktu jeszcze? jak jakis niezrownowazona osoba- raz tak, a raz smak :(

Gość kilka słow powiem Ci
No cóż nie dawaj się złapać na jakieś bajki o przyjaźni albo o tym ,że coś zrozumiał i chce wrócić z facetami się ostro pogrywa.Nie widzisz ,że on dalej Toba manipuluje i ma Cię za naiwną osóbkę która zawsze wróci i wybaczy jak ten np. okoliczne laski sobie pobzyka na boku(odgrzewany kotlet nie smakuje tak samo jak świeżo przygotowany).Widocznie tamta nie traktuje go na serio albo sama w hooya robi więc chce znowu mieć pewny grunt pod nogami(zawsze naiwną i łatwowierną do której zawsze może sobie wrócić i która wszystko wybaczy a wg jego rozumowania na wszystko się zgodzi)Kopnij w dupe raz a dobrze i zerwij wszelki kontakt nie rozumiem po co się tak męczysz ;)pozdr

Gość cdn. kilku słów
miętusów smak dzieki bewitched nie moglam tego zrozumiec jak mozna sie tak zachowywac, odszedl-ok, uszanowalam to, ale po ch*j szuka kontaktu jeszcze? jak jakis niezrownowazona osoba- raz tak, a raz smak Tego nie idzie zrozumiec bo sie tak normalny i prawdziwy facet nie zachowuje to jest dupek skończony i niezrównoważony psychicznie. Ma koleś problem ...chyba sam ze sobą co najwyżej

kilka słow powiem Ci--- 🌼 🌼 :) macie racje w 100%, to dupek ;) probuje urwac kontakt, ale on tego nie rozumie. jak napisalam mu, zeby dal mi spokoj i niech zajmie sie swoim zyciem to pisze jak na srake :(

Gość napisz mu sms-a
o tresci :WYPIERDALAJ, moze zrozumie :D

Gość wrrrrrrrrrrrwrwrwrrwrwrwrwr
z facetami tak to jest- podymaja na boku, a pozniej mysla o jakiejs stabilizacji i nagle wielka milosc im se przypomina. kretyni myslacy fiutem a nie glowa :(