Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takakoobietta

CZEŚĆ DZIEWCZYNY! mój dorosły mężczyzna wrócił do lat dziecięcych

Polecane posty

Gość takakoobietta

Mój facet (przed 30) sprzątał u swych rodziców strych no i znalazł sowje klocki lego z dzieciństwa. Przywiózł cały karton do domu... rozłożył się na stole i namiętnie składa po przyjściu z pracy do domu... Uważam że to obciach bo jak ktoś do nas przyjdzie to co sobie pomyśli... że stary koń się klockami bawi ! Jak mu to wypersfadować... a może nich sobie buduje skoro go to relaksuje po cąłym dniu w pracy...

Gość jesli nie masz to kup sobie
puzzle chociaz - zobaczysz jak to relaksuje ;) Ja uwioelbiam ukladac klocki, domino, puzzle, grac w gry planszowe. Co jest zlego w zabawie ;) Wolalabys, zeby sie bawil "na doroslo", typu piwo do lapy, fotel i telewizor? ;)

Gość Bloondia
Nie zabraniaj mu nie ch sobie buduje. Dla mnei to żaden obciach, tylko sposóbnna stres, na odprężenie się ;-)

Gość takakoobietta
tak , ale on jeszcze zacząl się bawić swoją "laleczką" i mi nie pozwala jej dotykać

a niech sobie buduje z tych klocków ...wbrew pozorom układanie z klocków lego wcale nie jest takie proste wymaga precyzji i zdecydowanie cierpliwości ...widać Twojego faceta to odpręża więc nie przejmuj się co powiedzą inni ....znam dojrzałych facetów którzy spotykają się i odtwarzają różne bitwy za pomocą zwykłych żołnierzyków i nie oderwiesz za nic w świecie :D

Gość evonne
Pobawi się pare dni i mu się znudzi.Albo sprzątnij te klocki jak jego nie będzie i postaw apetyczny obiadek a potem deser w łóżku.Niech zrozumie,że jest prawdziwym facetem.

Gość evonne
mną też się pobawił pare dni i mu się znudziło

Gość takakoobietta
Macie racje.... niech sobie chłopak pobuduje troche... lepsze to niż inne "męskie zabawy" z kolegami w barze