Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evonne

Rok 2012.Wierzyć czy nie?

Polecane posty

Gość evonne

Tyle o tym się mówi,może coś w tym jest?A Wy jak uważacie?Będzie koniec świata 21grudnia 2012?

Gość przeżyłem już tyle końców
świata, że i ty w 2012, ze spokojem przeżyje.....

to ja wam mowie ze koniec swiata nastapi wczesniej w grudniu 2009 mozecie zaczac sie bac

Gość evonne
Ale taką teze potwierdzają też naukowcy.Ot tak by sobie chyba niebredzili?

Gość a koło dupy mi lata koniec
świata, przeniesiemy się do lepszego i dupa

Gość evonne
jakiś procent ludzkości ma przeżyć.przezorny zawsze ubezpieczony więc może warto zrobić jakieś zapasy żywności?

Będzie koniec świata ;] Już o tym pisałem. Nie będzie euro 2012 bo nie będzie dróg, hoteli ani stadionów, kibice wzniecą zamieszki, a hamerykanie puszczą nam atomówki ze strachu że do nich się przeniesie i już. Piękny koniec świata ;] Wrócimy do jaskiń i kamiennych narzędzi. Suuuuuper ;]

Gość metagalaktyka
po pierwsze nie koniec świata, tylko co najwyżej koniec ludzkości. Obiektywnie rzecz biorąc to dość zasłużony; i no cóż, koniec rodzaju ludzkiego to raczej żadna tragedia, zwłaszcza w skali Wszechświata...

biorąc pod uwagę fakt, że wychodząc z domu możesz zginąć nie przejmowałabym się zbytnio dosyć odległym 2012 rokiem ;)

Gość teraz jestescie
mondrzy a jak zblizy sie ta data to bedziecie mieli kupe w majtach racionalisci

metagalaktyka- racja! koniec ludzkości, a nie świata. ale i tak wisi mi to. czemu niby mam się bać? będzie to będzie, nić nie poradzę... mimo to będzie mi brakowało durnych tematów z kafe...

Gość evonne
A kto z Was zabiera parasol bo zapowiadali deszcz?

Gość niewidzący analogii
prognoza pogody jest o wiele bardziej prawdopodobna niż przepowiednia srzed tysiecy lat. nie widzę tutaj analogii

Gość evonne
Ale co nam szkodzi idąc do sklepu kupić konserwe czy ryż?Możemy zrobić zapasy.Gdyby jednak nic się nie wydarzyło,można oddać jedzenie biednym ludziom.

Gość znowu o tym
kochani co ma byc to i tak bedzie my na to nic nie poradzimy cieszmy sie chwila a nie myslec co bedzie .moim zdaniem to nie koniec swiata tylko ludnosci jak cos moim zdaniem to juz sie zaczelo zobaczcie ile ludzi poumieralo na ta swinska grype oni ludzi wykoncza tymi wirusami i tyle a nie ze jakas kometa czy cos tam spadnie bez przesady. tego konca swiata mialo juz byc tyle

Gość ale nie oznto konca swiata
maja byc huragany powodzei trzesienia ziemi z racji ze ziemia sie zatrzymie na chwile , ziemia traci juz pole magnetyczne, zacznie si eobracac w drugim kierunkuu z tad te powodzie trzesienia ziemi i huragany , tak to ma byc w 2012 roku , szczecin itd nie bezdie tych miast tylko jedna woda , ludzkosc przezyje ale nie ze 22.12.2012 ma byc koniec swiata , tylko przyjda kataklizmy , beda sie powtarzac a na koniec swiata przyjdie nam poczekac jeszcze hohoho lat :) wiec spokojnie , ale nad Polska czuwa Bog :) Wlochy - ten kraj kiedys zniknie z ziemi jak i inne dlatego buduje sie 2 imperium sw Piotra w polsce (bazylika w ... tam gdzie papiez mpochodzi zapomnialam miasta nazwy:P ) wiec spokojnie zreszta to co ma byc to bedzie sorry za bledy ortograficzne:)