Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieartystka

Jak zapomnieć o nim i krzywdach jakie mi zrobił?

Polecane posty

Gość Nieartystka

Byłam z nim 6 lat temu!! Myślałam że się wyleczyłam po takim czasie. Przez niego poszłam na psychologię (wtedy jeszcze myślałam że sama się wyleczę). Mam dziecko, w przyszłym roku wychodzę za mąż. Kocham ich bezwarunkowo i szczerze, z całego serca. Nie mogę jednak zapomnieć o tym poprzednim, który po rozstaniu traktował mnie jak ostatnie gów...o. To on chciał się rozstać dla innej, ale chyba nie mógł o mnie zapomnieć, więc zaczął mnie wyzywać i traktować jak ostatniego śmiecia (a miał kiedy to robić, bo chodziliśmy do jednej klasy). Po 6 latach gdy zobaczę kogoś z jego lub jego żony rodziny to przypomina mi się cała przeszłość i robię się znowu głupiutka jak wtedy gdy pozwalałam się tak traktować. Cała klasa się wtedy ode mnie odwróciła i byłam praktycznie. Darzę go ogromną nienawiścią a zarazem zazdroszczę mu i jego żonie- bardzo dobrze im się układa życie (same sukcesy) a ja dałam się wepchnąć w cień i pozostaję w nim przez 6 lat. Jak się wyrwać?

Gość Nieartystka
czy można sobie wstrzyknąć chorobę Alzheimera?

Gość czarna 88
klin klinem

Tak po prostu olać,nie myśleć tylko skupić się na swoim przyszłym mężu i dzięciątku :D

Gość Nieartystka
Myślałam że już to zrobiłam a to nadal we mnie tkwi, chciałabym to wyciąć i wyrzucić lub spalić. Szkoda że to nie jest jakaś część ciała jak np pieprzyk - od razu bym go wycieła...

Gość traktował cię tak
jak mu na to pozwalałaś. Ludzie zrozumcie w końcu, że macie wpływ na to jak inni was trkatują i nie pozwalajcie na to. Zamiast zadawać sobie głupie pytania dlaczego on to robi? trzeba zadać sobie pytanie dlaczego mu na to pozwalam. Z każdej sytuacji jest wyjście i można sobie poradzić ale wy lubicie skulić się i grać rolę ofiary.

Gość Nieartystka
Zazdroszczę ludziom którzy się nie zastanawiają nad życiem tylko żyją- nie zdajecie sobie sprawy jakie to cudowne

Gość Nieartystka
miałam wtedy 16 lat, nie wiedziałam jak mogę się przeciwstawić przeciwko mnie była cała klasa - wiesz co to presja rówieśników?