Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sszerlok.

Ex - partnerka mnie prześladuje

Polecane posty

Gość sszerlok.

Moja była mnie prześladuje. Zerwałem z nią jakieś 2 mc temu, robi mi jakieś sceny przy znajomych, oni strasznie ja besztaja kiedy powiedziałem że za mna łazi, kolezanki nawet chciały ja bić.. doszło do takiej sytuacji że moja obecna partnerka pociągneła jej pare razy z liścia. Wypomina mi że byłem jej pierwszym partnerem seksualnym (rozdziewiczylem ją), że ją zdradzałem. Zachowuje się jak zdeserowana gówniara która próboje mnie miec na własność. Kiedy pojechałem na wymiane z polibudy ona też tam była a w politechnice sie nie uczy. Druga sytuacja z dziewczyna do karpacza zbieg okolicznosci ten sam hotel... Przeszkadza mi to, dzwoni w sredku nocy kiedy jestem z partnerka w łóżku. Mam za wysoką kulture osobista żeby wyjebać dziewczynie...

Gość pogdaj z jakims
kumplem niech on zacznie ja przesladywac...dzwonic,,,pytac co u nie...lazic za nia

Gość biała dama87
zazdrośnica....

Gość NIEZLY MARGINES Z TEJ
TWOJEJ, POZAL SIE BOZE, OBECNEJ PARTNERKI, ktora daje z liscia..! :-0 :-0 :-0 nie ma to jak finezyjna kobiecosc :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0

Gość sszerlok.
Jak rozmowy nie pomagaja to panna przeszła do czynów. A co do tego żeby kumpel zaczoł za nią łazić probowalem. Konczyło się to wizyto kolegi na komendzie za kazdym razem.

Gość łoodson
tak sobie myślę, że kawał chuja z ciebie, mości sszerloku :P nie potrafiłeś z dziewczyną zerwać w sposób kulturalny, to masz takie sceny. kiedy się wreszcie nauczysz, że członek, zanim zamoczysz go w innej, winien nieco obeschnąć po poprzedniej ? :classic_cool: kolejna sprawa, to widzę, że cieszysz sie niepomiernie, z faktu, że ta porzucona "dzwoni nawet w środku nocy", kiedy ty walisz tę nową. dobre wychowanie nakazuje rozstawać się tak aby zostawiona zrozumiała dlaczego ją zostawiasz. innymi słowy - rzucasz dziurę, mówisz jej dlaczego i dopiero wtedy bierzesz się za kolejną dziurę. ty popadłeś w samouwielbienie i brak ci podstaw dobrego tonu. w sumie, choć też prezentuję ród męski, takich jak ty wieszałbym za jaja bo psujesz opinię porządnym facetom. im dłużej byś na tych jajach wisiał, tym szybciej do twojego mózgu by dotarło stare porzekadło: mężczyznę poznać po tym jak się rozstaje. ty moczyłeś w jednej i drugiej, dlatego tamta nie wie co jest grane i lata za tobą. ciebie to cieszy do tego stopnia, ze piszesz o tym tutaj. I tym sposobem dajesz o sobie znać jako o palancie o przeciętnym sposobie myślenia. nie dziwi mnie już fakt, że niektóre kobiety nie chcą wiązać się z mężczyznami. to przez takich alfonsów jak ty. a teraz wszystkie panie przepraszam za te "dziury" ale uważam, że do autora nie dotarło by gdyby tych określeń nie było. 🌼 ja szanuję kobiety, jesteście nam potrzebne, piękne, macie bogatą naturę. wdzięczny jestem losowi, że spotkałem jedną z Was i jestem z nią już 10 lat, w szczęśliwym związku. na zakończenie, prośba do Was kobiety: nie dajcie się ogłupiać przez frajerów, nieodpowiedzialnych, niedojrzałych łosi myślących wiecznie o sobie. wiążcie się z kimś, kto tak jak Wy umie kochać. pozdrawiam - Jerzy P. 🌼

Gość dziecko drogie
sszerolku, z kim ty się zadajesz? Bo aż się normalnemu człowiekowi włos jeży!!!! Z kim ty się kolegujesz, skoro twoje znajome "nawet chciały ją bić"? Twoja obecna "pociąga z liścia"? M A R G I N E S.

Gość sszerlok.
Mój bład zdradziłem ją raz i sie jej przyznałem, powiedziałem prosto w oczy że nic z tego nie bedzie, wydaje się że jestem skurwielem któremu panny dupa jest tylko potrzebna, ale jeżeli się z kimś wiąże to biore za ta osobe odpowiedzialność, kocham, troszcze się, przyznaje raz mi się zdarzyło zdradzic partnerke i wiecej tego nie zrobie. Coś pekło w naszym zwiazku nie bylo tak samo i koniec..

Gość sszerlok.
jakby ci panna za dupe chodziła 24/7 to nie tylko nerw dla mnie ale dla znajomych z ktorymi jestem nerwy puszczaja i nie jestem z marginesu..

Gość łoodson
gdybym sam nie był mężczyzną na pewno bym uwierzył w takie zapewnienia niedorozwoja takiego jak ty. natomiast wiem, że jeśli się kocha, to zdrada nie ma mieejsca na zdrady. tego jestem pewien, jak tego, gdzie jest miejsce mojego członka o każdej porze dnia i nocy :classic_cool:. te frazesy zostaw wiec dobrodzieju :P panienkom twojego pokroju. co do pań, mam nadzieję, że wartościowe dziewczyny trzymać się będą od takich jak ty z daleka. a nowa nie odstaje wcale od ciebie. nie ma też taktu za grosz. bez odbioru - Jerzy P.

Gość sszerlok.
po raz kolejny powtarzam wtedy nie panowalem nad soba, to że bylem pijany nie usprawiedliwia mnie, przeprosiłem ją. Stawiasz mnie w swietle prymitywa z marginesu ktory mysli tylko o nowej dupie na noc, a to nie prawda

Gość Boże po ile wy macie lat

Gość K333
Jakby nie było ,jesteś w sytuacji nie do pozazdroszczenia . Niewaźne już gdzie leży wina , nic nie możesz zrobić ,bo z tego co czytam laska nie ma honoru. Rozumien ,że ma żal ale powinna zdawać sobie sprawę , że to juź koniec.Takim ośmieszaniem sie nic nie wskóra .Twoje postępowanie też nie świadczy o wyrokiej kulturze , którą sobie przypisujesz . Rękoczyn !

Gość a ja sie zgadzam z lodsonem
jestes kawalkiem gowna i nim pozostaniesz. mozesz sie zgadzac lub nie, taka jest prawda.jak bys dziewczynie powiedzial dlaczego zrywasz i ze jej juz nie kochasz nie byloby tego wszystkiego. my potrafimy kochac ale nienawidzimy jak nas oszukujecie. zgadzam sie i co do tego, ze ta twoja obecna nie jest nic warta. kobieta na poziomie nigdy nie znizy sie do policzkowania innej bo w koncu, to ty dales dupy na callej linii. uwazam, ze jestes z marginesu spolecznego bo to jak piszesz i jak przedstawiasz sprawe mowi wiele o tobie. ta nowa jest ciebie warta bo postepuje tak jak ty a przeciez to z nia zdradziles poprzednia. takaa walka o mezczyzne ( w domysle o ciebie :))jest smieszna, przynajmniej dla mnie. zal tylko tej dziewczyny, ktora zostala porzucona bo ona tak naprawde nie rozumie co sie stalo. mnie tez kiedys tak zostawil chlopak. ale ja ujelam sie honorem i cierpaialam w samotnosci. on teraz chce do mnie wrocic po 2 latach. i wiesz co ci powiem->niech go chuj strzeli, nigdy w zyciu do niego nie wroce. niech wyrucha caly swiat..ale beze mnie. rozumiesz czubku ? :P

Gość sszerlok.
To w dupie kastracja i koniec..

Gość malenstwooo
Nie szanuje ludzi, którzy zdradzają. Tak jak większość fajnych ludzi tutaj. więc na dobre słowo i złote rady nie licz dupku. Oby dziewczyna jeszcze bardziej uprzykrzyła Ci życie. Nie wynagrodzi jej to gówna w jakie się wpakowała przez Ciebie, ale przynamniej może trochę ulży jak się powkurwiasz Ty i Twoja laska co nie umie rozwiązywać problemów inaczej niż siłą. Pewnie nawzajem też się z nią lejesz. Tak jak i Twoi znajomi. Wszyscy chcą bić, no po prostu nie wierzę. Patologia - jak ktoś słusznie Ciebie i Twoje środowisko określił, jedna wielka patologia...

Gość no i ja zawsze trafiam na
takich jak ty, myslicie penisem, i ranicie. Ale ta panna mogla by sobie odpuscic bo psuje sobie nerwy tylko na takiego kutasa jak ty!!!!!!!!!

Gość gość
zglos na policje

Gość gość
Tak, niech zgłosi na policję. Ona na pewno nadal od tych 8 lat go prześladuje =-D