Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

zrobiłam coś i teraz tego żałuję zakup produktu

Polecane posty

witam, piszę tutaj albowiem może ktoś ma jakieś doświadczenia. Często zdarza nam się kupić kota w worku i tego żałować. Ja ostatnio kupiłam karty do gry w języku angielskim. Rodzaj flirtu towarzyskiego. Widziałam podobne karty i wydawało mi się, że to jest ciekawe. Ale wiecie dziś jak wcisnęłam - zakup - to patrzę , a tam pisze BEZ CENZURY. :( Czyli co tam jest? Teraz mam znowu doła co ja kupiłam. Bez cenzury - to miało być coś miłego - BEZ CENZURY - jak to rozumieć? Uhm... chyba popełniłam znowu ERROR :( Kupił ktoś takie karty? :(

Gość
zamist girl bedzie bitch zamiast kiss bedzie sex

No nic - to miał być prezent niespodzianka. Boże - ale jak ja mogłam nie zauważyć tego BEZ CENZURY - pisze dużymi literami. Nie no 17 zł do wyrzucenia. Przecież nikomu tego nie dam. I znowu problem, a pretensje mogę mieć sama do siebie :( W zasadzie powiem wam, że miałam se skopiować takie karty z wersji polskiej za 9 zł i zrobić TAKI prezent, ale pomyślałam, że kupię orginalne bo wiecie jak to będzie wyglądało - produkt własny. A tam BEZ CENZURY - dobrze, że zauważyłam teraz :(

A swoją drogą jak już coś robią takiego to zaraz musi być BEZ CENZURY - przecież można zrobić po prostu dialogi towarzyskie i tyle. Czy rozmówki towarzystkie, o takie coś mi chodziło a tu bez cenzury. Oż kurde - no ale może nie będzie tak źle... :(

Gość o jezuuuuuuuuuuu
no poprostu na takie cos trafiles...sa rozne pewnie...takie z cenzura tez...poprostu nie potrafisz dokladnie czytac o produkcie ktory kupujesz przez netsa....a skoro nie potrafisz czytac to nie kupuj nic przez internet.....