Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala mala ja

Praca semestralna

Polecane posty

Gość mala mala ja

hey :) pewnie niewiele osob mi odpisze.. ale... musze napisac prace semestralną.. myśle ze czas sie juz za to wziąć.. Moze mi ktoś powiedziec jak sie za to zabrac ?? Od czego zacząć na co zwrócić uwagę.. ?? Bede bardzo wdzieczna

Gość mala mala ja
oooo fajnie ze jesteś :) jestem na zarządzaniu polączonym z psychologią.. temat to albo cos zwiazanego ze stresem albo komunikacją interpersonalną.. Wykladowca rzucil hasla i samemu trzeba jakis temat wybrac... jestem przytloczona tym jakos..

Gość Anq25
To może zleć komuś innemu jej napisanie?

moze ralacje interpersonalne w pracy albo wplyw stresu na kondycje psychofizyczna ' po pierwsze wzbierz temat, potem zgromadz literature, postaw wlasna teze lub omow czyjes i pisz. mozesz tez skorzystac z pomocy osob ktore pisza zawodowo takie rzeczy.

Gość mala mala ja
hmm... i jesze mam takie pytanie nie moge korzystac z internetu taak ? musze bibliografie podac i to maja byc ksiazki nie moga to byc strony internetowe.. ???

zazwyczaj tak wlasnie jest. w razie klopotow polecam moje uslugi.pisze od 5 lat.

Gość mala mala ja
ok daj jakis meil do siebie :?D

nie dziala mi poprawnie klawiatura, nie moge wcisnac malpy menjamalpabuziaczek.pl