Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasjopeja99

pęknięta prezerwatywa- koniecznie oznacza wpadkę?

Polecane posty

Gość kasjopeja99

Nie chce brac tabletek, ani plastrów, ani nic podobnego. Z moim chłopakiem od 3 lat uzywamy gumek. Do tej pory były niezawodne, dodam, że kochamy się często, bo jakies 5-6 razy w tygodniu. Nie chce brac tabletek, ani plastrów, ani nic podobnego... 2 dni temu pękla nam gumka po raz pierwszy- nawet bysmy tego nie zauwazyli, ale zawsze, gdy jest juz po wszystkim, dokladnie oglądamy gumkę w razie jakby coś się uszkodziło. No i była...mała dziurka , nawet nie miala 1 cm, znajdowała się duzy kawałek nad tym 'zbiorniczkiem' - mniej wiecej w polowie dlugosci całej gumki. czy istnieje mozliwosc, ze cos się wylalo we mnie? przeszlo mi przez mysl, że moze uszkodzila sie, bo partner nie był delikatny przy sciaganiu...sama juz nie wiem, ale boje sie cholernie! wzielam escapelle po 24 godzinach, ale mialam dni plodne :(

jeśli wytrysk miął w tobie i potem jeszcze poruszał penisem to jest dość duża szansa

Gość kasjopeja99
że co?;/

Gość onaNapalonajakpaprykaCzerwona
jeżeli on w tobie doszedł to jest prawdopodobieństwo że jesteś..

Gość kasjopeja99
no dobra, będę szczera- ja ściągnęłam gumkę, żeby szybko ją obadać:)

Gość kasjopeja99
i będzie miał na imię Bronek?

Gość nawet bez brania
escapelle byłoby jakieś 33% szans że dojdzie do zapłodnienia, a po tabletce prawdopodobieństwo jest duuużo mniejsze. A swoją drogą przed wzięciem escapelle nie miałaś oporów? Przecież to bomba hormonalna...

Gość kasjopeja99
wytrysk mial juz poza mną, ale jest jeszcze przeciez ten plyn przed wytryskiem...;/ no i wzielam escapelle- szkoda tylko, ze tak pozno, bo w 24 godzinie- ale wczesniej nie dalo rady,niestety ;/

tak właśnie. ale jak brałaś pigułkę "po" to prawie na bank nic nie będzie.

Gość kasjopeja99
oo widze, ze komus sie nudzi i ktos sie pode mnie podszywa, no trudno;) kafeteria jest pełna głupców,nic na to nie mozna poradzić... nie, nie balam sie- bardziej bym się bała ciąży....

Gość kasjopeja99
wiem, escapelle zmniejsza ryzyko, tylko,ze to był dzien plodny! kurczę;/ moglismy sie powstrzymac , dzis nie byloby strachu.......

Gość tylko że escapelle
to dla organizmu jeszcze gorsze gówno niż tabletki anty

Gość kasjopeja99
blokers,ty to masz gadane ;D ja się boję,rozumiesz? ryzyko jest zawsze, a przy moim ''szczesciu'' to juz calkiem... ;/

Gość kasjopeja99
jak wezme to raz w zyciu to nie ma wiekszego znaczenia niz tabletki anty

Gość kasjopeja99
następnym razem nawet na palec założe dwie prezerwatywy na raz

kasjopeja99, spox, więc załóż się ze mną :) Jeśli jesteś w ciąży- ja stawiam Ci bachorowóz a jeśli nie jesteś- Ty stawiasz mi piwo (wyegzekwuję więc przemyśl) :)

Gość Ąri
Niekoniecznie, ale ryzyko jest duże ! Należy koniecznie używać prezerwatyw dobrych firm, np. Durex. Zdecydowanie odradzam prezerwatywy tanich marek sprzedawane w Lidlu, Tesco itp. przy kasach. W tej sytuacji trzeba iść koniecznie do lekarza.

Gość kasjopeja99
podczas stosunku mialam dziwne uczycie (pod koniec) i dlatego chcialam od razu sprawdzic czy nic nie peklo. potem,gdy zobaczylam te dziurke, spanikowalam, bo pomyslalam, ze pewnie z tej gumki sie wylał płyn i stad te dziwne uczucie- nie umiem go opisac, kurczę;/

Gość kasjopeja99
ąci- ja nie jestem glupia! uzywamy durexów... byle czego bym nie uzywała. myslisz,ze durexy czy unimil są niezawodne??... poczytaj sobie na forach,że one też pękają.

Gość kasjopeja99
albo z gumofilców zrobić i płukać - niezawodne , solidne, bezpieczne

Gość kasjopeja99
blokres- chetnie sie z toba zaloze...w niedziele robie test. cos mi mówi, ze wynik bedzie pozytywny;((((((((

Gość kasjopeja99
podszywasz sie pod kogos i myslisz, ze swiecisz palan.cie? a moze ni emasz wlasnej ambicji i osoboowsci- dlatego udajesz kogos innego? :)

Gość rozpierniczyć
układ hormonalny można stopniowo albo raz a konkretnie

Gość kasjopeja99
nie gadaj glupot, dobra?? pewnie,lepiej urodzic dziecko i nie miec go za co utrzymac.........

Gość Michał Zaradny
Witam Jeżeli tabletka została przyjęta w pierwszej dobie po stosunku to nie powinnaś się martwić. W tym czasie skuteczność jej jest najwyższa. Aby dowiedzieć się więcej na temat antykoncepcji awaryjnej przejdź na www.wpadka.pl, gdzie znajdziesz wiele ciekawych artykułów na ten temat. W razie jakichkolwiek wątpliwości pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta możesz natomiast skorzystać z porad eksperta.