Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania234

nie chce być sama ! !

Polecane posty

Gość Ania234

Hej mam do was pytanko; mam 16 lat i ma wielki problem. Od dłuższego czasu nachodzą mnie dziwne myśli dotyczące przyszłości, w szczególności chłopaka. Bardzo chciałabym znaleźć swoją 2 połówkę, wiem, że mam tylko 16 lat i pewnie powiecie, że jestem młoda i w ogóle, ale .... postawcie się w mojej sytuacji. Nigdy nie miałam chłopaka, codziennie na ulicy widzę pary, moja przyjaciółka pisze z chłopakiem, który jest dla niej wspaniały. Co mam zrobić? W szkole jest taki chłopak, który bardzo mi się podoba, ale jestem za nieśmiała, bym do niego podeszła i zagadała. Proszę o porady, co mam zrobić by nie być sama, dziękuję. Czekam na odpowiedzi.

Gość anette123
Jak się ma 16 lat, wydaje się że to "już" trzeba mieć chłopaka, bo wszyscy mają, a to nieprawda, staraj się skupić myśli raczej na przyjaciołach, rozwijaj się, wzbogacaj swe wnętrze. Wtedy przyciągniesz do siebie wartościowe osoby, a może i chłopca. Nic na siłę.

nie szukaj chłopaka na siłę bo wtedy na 99% trafisz na tego nieodpowiedniego i tylko czas zmarnujesz

i właśnie odpowiedz sobie na pytanie czy nie chcesz być sama bo czujesz się samotna, czy nie chcesz być sama bo inne już mają chłopaków?

Gość paaatka
Całkowicie zgadzam się z moimi poprzednikami a w szczególności z Levviatan'em. Na każdego przyjdzie pora. Ja uważam, że lepiej poznać kogoś wtedy kiedy jest się na to gotowym, a nie na silę. Tacy chłopacy zazwyczaj nie są warci takich serduszek jak dziewczyn z twoim nastawieniem. Życzę znalezienia wspaniałego chłopaka który zaakceptuje twoje wady i zalety. Ale pamiętaj, nie szukaj chłopaka bo inne dziewczyny ich mają, bo to nie o to w tym chodzi. :)