Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LADY PROFESSA

nienawidze ojca mojej corki!!!!

Polecane posty

nie wspiera mnie, ciagle krytykuje, nie obdarzy cieplym slowem, potrafi tylko syczec wez dupe w kupe, nie rozumie ze mam czasem, gorsze dni, wscieka sie, gdy placze i jestem smutna...dzieckiem sie zajmuje baaardzo malo, jak sobie przypomni.nie uprawiamy seksu od 2 miesiecy, moze lepiejj...nie calujemy sie nawet, a nasze rozmowy ograniczaja sie do wymiany codziennych komunikatow....zadnego dzielenia sie myslami, jak kiedys...czuje sie niepotrzebna, brzydka, glupia...caly czas placze a on ma to gdzies.i jutro wyjezdza za granice.....

Gość WSPOLCZUJE

Gość cbjasvusivb
u mnie jest podobnie tyle że ja jeszcze nie urodziłam... mam termin na niedzielę, dzisiaj pojawiły się silne skurcze a on mi zapowiedział że wybiera się z ludźmi z pracy na imprezę bo jutro mają wolne więc chcą się zabawić... ciągle mnie krytykuje że wszystko robię nie tak i ciągle jestem zmęczona i stękam jak tylko mnie coś zaboli... moim marzeniem jest żeby wyjechał za granicę albo nawet i na sam koniec świata...

Gość Moze nie na temat ale
Twojemu nickowi i Twojej stopkce przeczy ten belkot, ktory tu zapodalas. Rozumiem, ze to nie jest Twoj maz, a jakis przypadkowy koles, kochanek. Mozesz go rzucic i ulozyc sobie zycie, choc z dzieckiem bedzie ciezko

Gość czego od nas oczekujesz w
zwiazku z tym?

Gość Kurde dziewczyny czy wy
jestescie slepe??? CO WY ZA FACETO SOBIE ZNAJDUJECIE???:O I nie mowcie mi, ze "kiedys byli inni, a sie zmienili", bo za stara baba jestem, zeby wierzyc w takie bajki :o

to kim jestem nie ma nic wspolnego z moja sytuacja osobista, a wyzalic sie na forum ma prawo kayz, rowniez ja.Myslalam ze ktos przezywa podobna sytuacje i bedziemy sie mogly wspierac

Gość campari34
są lepsze i gorsze dni znam to z autopsji .sama teraz jestem w dołku od niedzieli nie rozmawiam z mężem ja mam dosyć tego że on ciągle jest w pracy wiem że potrzebujemy kasy [mamy długi]jesteśmy na emigracji i nie ma nam kto tu pomóc ale mam też dosyć proszę,błagam żeby miał soboty i niedziele wolne a ona jak poszedł w sobotę o 6.00 rano do pracy tak powrócił koło20.00.ciągle sama siedzę z dziećmi nie ma do kogo gęby otworzyć .a jak już w niedzielę jest to na szybko nadrabia cały tydzień nieobecności zakupy itd.mam dosyć

Gość cbjasvusivb
...a mój zawsze znajdzie jakąś wymówkę żeby tylko ze mną nie siedzieć w domu... a jak już zdarzy się jakieś nieszczęście że jest to nawet normalnie nie można z nim pogadać bo zaraz słyszę że ja cały dzień siedzę z dupą w domu i nic nie robi a on nawet po pracy nie może sobie odpocząć :(

Gość campari34
mój mąż naprawdę zapierdala wiem o tym narobi się jak wół dopiero co zarejestrował swoją firmę musi o nią dbać zabiegać o zlecenia ale przez to rozwala nam się nasze życie rodzinne to mnie boli.

Gość lady profesja ja też
piszę prace, ile bierzesz? Bo ja 120 i nie wiem czy to dobrze, czy nie za dużo/mało bo różnie ludzie reagują

Gość a to spoko
bo mam sporo chętnych za taką sumę, oby tak do maja, to mozna nieźle podreperować budżet ;)